Gyógyhatású ételek

Gyógyhatású ételek  
Gyógyhatású ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2008
Oldalszám: 127
ISBN: 9789630957342
Gabonafélék, karfiol, alma, citrom, szőlő... ezek nem csak kívánatos és egészséges táplálékaink: igazi pártfogóink is, mert megóvják a szervezetünket a betegségektől. És ha éppen arra van szükségünk, segítenek felépülni! Legfontosabb táplálékaink helyes felhasználására vonatkozó csupa hasznos tanáccsal, érdekességgel és szakszerű tájékoztatással szolgáló kézikönyvünk nem hiányozhat egyetlen család házi kiskönyvtárából sem!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Táplálkozás és egészség

4

Betegségek és étkezési szokások

4

Miként társítsuk ételeinket?

7

Vezérfonal a napi étrend összeállításához

9

A helytelen táplálkozás okozta leggyakoribb betegségek

10

Mi nevezhető "természetes tápláléknak"?

11

A gyógynövények használatáról

12

Élelmiszerek

13

Betegségek esetén javasolt élelmiszerek

65

Az élelmiszerek betűrendes mutatója

122

A betegségek betűrendes mutatója

124


Kinyit
recept beküldése