Hal-lakomák

Hal-lakomák  
Hal-lakomák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Haltermelők Országos Szövetsége
Oldalszám: 50
ISBN: 963-210-736-5
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó/Kóstoló

1

Hazai vizeink lakói

2

Bundás hal

4

Ínyenc rántott pisztráng

6

Tokaji borban gőzölt (szilvásváradi) pisztráng tejszínes vargányával

8

Tarhonyás halpörkölt

10

Szegedi halsaláta

12

Szegedi halászkenyér

14

Süllő zöld morzsában sütve

16

Süllő vagy fogas egészben sütve

18

Spagetti krémes hal

20

Savanyú káposztával töltött pontyfilé

22

Rokfortos harcsaburger

24

Rakott ponty

26

Pontygombócok currys gombamártással

28

Pisztráng Szalajka módra

30

Marinált ponty

32

Harcsa tormamártással

34

Harcsafilé rácosan

36

Gombával tűzdelt ponty

38

Gombás ponty tejfölben sütve

40

Fokhagymás busa

42

Dorozsmai ponty

44

Csukapörkölt

46

Balatoni süllőfilé Hungária módra

48

Balatoni fogasfilé hollandi mártással

50


Kinyit
bevásárlólista