Halételek

Egyszerűen ízletesen/Előételek, levesek, saláták, halfalatkák és egytálételek/A hallevestől a ropogós sörtésztában sült pontyig

Halételek  
Halételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Oldalszám: 62
ISBN: 963-684-131-4
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Elmélet

Áruismeret: a halak és a tenger gyümölcsei

4

Bevásárlás és elkészítés

8

Alaprecept: halalaplé

10

Köretek

11

Receptek

Előételek, saláták, falatkák - a rafinált balzsamecetes haltekercsektől a kiadós füstölt halas omlettig

4

Levesek és egytálételek - a csípős thai levestől a mediterrán fehérboros kagylóig

22

Hal minden napra - a klasszikus sült haltól a halas cordon bleu-ig

32

Vendégváró halételek - a ropogós sörtésztában sült pontytól a párolt ördöghalig

50

Extra

Recept- és tárgymutató

60

Impresszum

62

A siker garanciája - 10 biztos tipp

64


Kinyit
bevásárlólista