Súlyos kérdések

Enni és karcsúnak lenni! Karcsúsító receptek + élelmiszerek jegyzéke

Súlyos kérdések  
Súlyos kérdések
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Top Trading Hungary
Kiadás éve: 1991
Oldalszám: 242
ISBN: 2-902259-02-6
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

7

Egyél gyermekem, hogy szép legyél

15

A természet saját mechanizmusai

A táplálkozás alapfogalmai

74

Élelmiszerek osztályozása

77

A kalória szerepe

89

Disszociáció és az élelmiszerek kombinációja

91

Koleszterin, triglicerid és lipid

95

A vegetarizmus

96

Ajánlott élelmiszerek

99

Az italok

105

Stimulálószerek

109

Mesterséges és átalakított termékek

113

Az elhízás egyéb veszélyei

116

Fogyasztási technikák várható hatásai

A Demis-módszer

119

A gyógyszerekről

123

Fehérjekoncentrátumok

124

Keksz

125

A bőjt

126

Cellulitisz és kezelése

127

Szauna, gőzfürdő és masszázs

128

Fogyasztó klinikák

129

Plasztikai sebészet

130

A vitacsoportok

131

A mohóság problémája

132

A testmozgás

135

Tanácsok mindazoknak, akik a karcsúság és egészség útját választják

143

A konyháról

Az egészséges konyha

160

A menű összeállítása

165

Növények alkalmazása

167

Fogyókúra receptek

175

Normál súlytáblázat

205

Átlagos kalóriaszükséglet

206

Kalóriafelhasználás a tevékenység fajtája szerint

207

Táblázat az élelmiszerek tápanyag adataival

208

Adagok

225

Zsíradékok

229

Élelmiszerkombinációk

230

Az élelmiszerek tápértéke

231

Betegségek és természetes gyógyszerük

237

A karcsúság öröme

241


Kinyit
bevásárlólista