Gyümölcsös, túrós, sajtos ételek
Szerző: Lévai Vera
Kiadó: Minerva Kiadó
Kiadás éve: 1980
Oldalszám: 79
ISBN: 963-223-182-1
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Minerva Kiadó
Kiadás éve: 1980
Oldalszám: 79
ISBN: 963-223-182-1
A korszerű táplálkozást célozza ez a szakácskönyv, amely a gyümölcsök új vagy kevésbé ismert elkészítési módjait ismerteti. Bizonyára sok háziasszonynak szokatlannak tűnik majd a gyümölcsös hús, szárnyas vagy szendvics, de érdemes ezeket az ételeket kipróbálni, új ízt jelentenek étrendünkben. Remélem, megkedvelik a kalóriaszegény, de egészséges joghurtos, kefires salátaönteteket, a túróval készült gyümölcsételeket és a sajtok felhasználására adott recepteket. Igyekeztem olyan ételleírásokat összegyűjteni, amelyek nem túlságosan munkaigényesek, így különösebb fáradság nélkül elkészíthetők...