Zöldséges ételek

II. évf./3.

Zöldséges ételek  
Zöldséges ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerkesztő: Pelle Józsefné
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó
Oldalszám: 48
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Babpörkölt virslivel

4

Bácskai rizses gomba

34

Brassói káposzta

6

Bundás karalábné

17

Erdélyi rakott káposzta

15

Gomba fasírozva

30

Gombakotlett

32

Gombapaprikás

35

Gomba sajttal sütve

37

Gomba sütve

30

Gombás rizs

35

Gombás zsemle

31

Gombával töltött paprika

33

Hajdúkáposzta

10

Hamis vesevelő - karfiolból

22

Húsos karfiol

20

Húsos káposzta

5

Kapros káposzta sertéshússal

6

Karfiolgombóc

23

Karfiolkrokett

23

Karfiol lecsóval

22

Karfiol paradicsommártással

24

Karfiol sonkával

21

Karfiol zöldborsóval

25

Kelgöngyöleg

27

Kelkáposzta virslivel rétegezve

29

Kelpaprikás

28

Kolozsvári töltött káposzta

14

Lecsó

42

Paraj olaszosan

43

Parajszelet

44

Paraj vajjal

43

Rakott bab

3

Rakott gomba

29

Rakott karalábé

19

Rakott paradicsom

41

Rántott káposzta

16

Rántott tök

47

Rizses káposzta

7

Rizzsel rakott karalábé

18

Rizzsel töltött paprika

39

Sárgarépa-paprikás

45

Sólet

4

Sült kel füstölt oldalassal

26

Sült töltött káposzta

8

Székely gomba

36

Székelygulyás I.

11

Székelygulyás II.

11

Székely sertéscsülök

12

Tarhonyás káposzta

16

Tejfölös töltött paprika

39

Tojás lecsóval és burgonyával

42

Tojásos kel

26

Tök tejmártásban

46

Töltött karalábé

18

Töltött káposztafej

9

Töltött káposzta sertésoldalassal

13

Töltött paprika

38

Töltött paradicsom

40

Töltött saláta

44

Vadász káposzta

7

Vargányagomba-szeletek

33

Vargánya tejfölös mártással

37


Kinyit
cikkek