Wok - vegetáriánus ételek

Wok - vegetáriánus ételek  
Wok - vegetáriánus ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Oldalszám: 64
ISBN: 963-9388-63-7
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Receptmutató

2

Apró finomságok

4

Nassoláshoz vagy étvágygerjesztőnek

A wok kiválasztása

4

Főzés az asztalnál

5

A wok tisztítása, ápolása

5

Tartozékok

5

Receptek

6

A zöldség mint főfogás

16

Ilyen sokoldalúak a zöldségek

Az első lépés az aprítás

16

Így főzzünk!

16

Ideális főzési módok: rázogatva kevergetés, olajban sütés, gőzölés

17

A megfelelő zsiradék

17

Mindent nyersen tegyünk a wokba?

17

Receptek

18

Tofu, tojás és sajt

34

Mindig más és más módon készítsük

A tofu egyre változatosabb

34

A tojásvásárlás bizalmi kérdés

35

Az ételek fűszerezése

35

Receptek

36

Tészta és rizs

46

Kóstoljuk meg a számtalan ázsiai tésztát és rizst!

Ázsiai tészták

46

A tészták helyes előkészítése

47

Rizs és egyéb gabonafélék

47

Receptek

48

Recept- és tárgymutató

62

Impresszum

62


Kinyit
szótár