Vad és vadszárnyas

Különlegesen elkészítve

Vad és vadszárnyas  
Vad és vadszárnyas
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Grafo Kiadó
Kiadás éve: 1998
Oldalszám: 127
ISBN: 963-82-8048-4
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Szarvas

8

Párolt szarvas borókamártásban, szalagmetélttel

10

Szarvasszelet Béarn-vidéki mártással

11

Szarvasgerinc barackhabbal és parajos metélttel

12

Szarvasborjúszelet leveles tésztában

14

Szarvasfilé dióval és meggyel

15

Szarvasfilé mogyorókéregben

16

Szarvascomb csőben sült burgonyával

18

Szarvasfilé leveles tésztában

19

Szarvasragu

20

Szarvasszelet csirkegombával és burgonyaropogóssal

22

Vadragu ginnel ízesített tejszínben

23

Szarvas-, nyúl- és őzhúsból készült ragu

24

Szarvassteak cukorborsóval és almamártással

26

Őz

28

Őzcomb cukorborsóval és almamártással

30

Lencseleves őzhússal

31

Őztokány

32

Őzlapocka

32

"Hubertus" őzcomb

34

Őzcomb mazsolás mártással

35

Őzérme sajttal és almás burgonyával

36

Töltött őzcomb csipkebogyókrémes mártással

38

Őzhússal töltött krokett

40

Őzérme földiszeder-mártással

41

Sült őzhát mángoldköntösben

42

Nyúl és társai

46

Nyúlcomb Sherry-mártásban kelbimbó szufléval

48

Nyúlsaláta erdészné módra

49

Nyúlfilé meggyes rizzsel

50

Nyúlpecsenye

52

Nyúlgerinc laskagombával

53

Nyúlgerinc spanyol módra

54

Nyúlpecsenye diómártással

56

Nyúlragu barna tinóruval

57

Nyúlgerinc tejszínes borókamártásban, kelbimbóval

58

Nyúlfilé leveles tésztában

60

Nyúlláb földiszeder-mártásban

62

Nyúlfilé aszalt szilvával

62

Nyúl paradicsommártásban

64

Üreginyúl almamártásban

66

Üreginyúl majoránnamártásban

68

Üreginyúlcomb olívamártásban

69

Üreginyúlragu

69

Üreginyúl kókuszmártásban

70

Párolt üreginyúl

72

Csőben sült gombás nyúlragu

73

Üreginyúlsaláta lencsével és naranccsal, édes-savanyú mártásban

74

Üreginyúlpecsenye

76

Üreginyúlpecsenye házilag készített kelbimbós raviolival

77

Nyúlfilével töltött mángoldtekercs

78

Üreginyúl lencsével

80

Üreginyúl római tálban elkészítve

81

Vadszárnyas

82

Töltött vadkacsa rizottóval és brokkolifelfújttal

84

Vadkacsafilé szalonnaköntösben

86

Marinírozott vadkacsa zsemlegombóccal

88

Vadkacsamell birsalmakompóttal

90

Vadkacsa Calvadosban

91

Fogolymellfilé kelkáposztával és pirított burgonyával

92

Fogoly almás káposztán

94

Fogoly gesztenyepürével

95

Párolt fogoly

96

Töltött fácán

98

Grillezett fácán sült almával és burgonyapürével

99

Birsalmamártásban marinírozott fácáncomb

100

Fácán káposztalevélen

102

Fácánmell lencsével

103

Vaddisznó

104

Vadmalac mandarinnal és csurgatott tésztával

106

Vadmalackotlett sörmarinádban

107

Vaddisznóragu vöröskáposztával és burgonyával

108

Vaddisznóhús cukkinikrémmel

110

Vaddisznó paradicsommártásban, zöld spárgával

112

Vaddisznófilé mogyorókrémmel és burgonyagolyóval

114

Nyárson sült vaddisznó tarka zöldségekkel

115

Vaddisznótokány mangómártással és répafelfújttal

116

Tanácsadó

118

Szőrmés vad

119

Szárnyas vad

120

A vad előkészítése

120

A vadhús bardírozása

121

A vadhús marinírozása

121

Vadas fűszerek

122

A nyúl feldarabolása

122

Felszeletelés

122

A vadszárnyas dresszírozása

122

A vadszárnyas bardírozása

123

Vadhús a táplálkozásban

123

Fagyasztott vadhús


Kinyit
szólj hozzá, értékelj