Tojásételek sósan és édesen

Tojásételek sósan és édesen
Tojásételek sósan és édesen
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Grafo Kiadó
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 93
ISBN: 963-8280-83-2
Ez a könyv számtalan finom tojásétel receptjét tartalmazza, a sóstól az édesig, az egyszerű ételektől a rafinált desszertekig. A tojást kedvelőknek készült olyan összeállítás, amelyet öröm ajándékozni, de kapni is!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Tojásos előételek, levesek

Fürjtojás gombában

14

Kis sajtfelfújt

14

Tojás kétféle krémmel

15

Habos tojás sütve

15

Japán metélttészta-leves tojással

16

Erőleves tojással

16

Csirkekrémleves tojással

18

Csirkehúsleves csurgatott tojással

18

Parajleves tojással

20

Tojásgombóc-leves

20

Húsleves tojástészta betéttel

21

Hárommagos szuflé

22

Túrófelfújt

23

Apró finomságok tojással

Fűszeres tojás vörösborban

26

Édes-savanyú lében marinírozott tojás

26

Teatojás gyömbérrel

27

Márványtojás

27

Grillben átsütött sajtos tojáslegyező

28

Fodros saláta posírozott tojással

28

Tojáskrokett

30

Pikáns tojáskrém

32

Paradicsomsaláta tojással

32

Töltött tojás

33

Formában főzött tojás

34

Tojás paradicsomfészekben

34

Tojásos mozzarellás toast

36

Rántottás kenyér rákkal

36

Frittata

38

Palacsinta mogyorós fűszeres mártással

38

Zöld mártás

40

Hollandi sajtmártás

40

Sauce Mousseline

41

Tojással készült főfogások

Nyári tojástekercs

44

Indonéziai omlett

45

Cukkiniomlett

45

Omlett francia módra

46

Rakott palacsinta

48

Töltött palacsinta mártással

50

Tonhalas omlett

52

Parasztreggeli

52

Rántotta indiai módra

54

Fokhagymás petrezselymes rántotta burgonyalángoson

54

Parajfelfújt gorgonzola-sapkával

56

Posírozott tojás paradicsomágyon

57

Tojás párolt uborkán

58

Tojás mustármártással

58

Póréhagymás tojásragu

60

Fokhagymás currys tojás

60

Tojással készült desszertek

Eperkrémes habos omlett

64

Almás palacsinta

64

Fahéjas palacsintatekercs öntettel

66

Meggyes túrófelfújt

67

Őszibarack árpasapkával

68

Ananász kókuszhabbal

68

Bretagne-i tojásfelfújt

69

Salzburgi nokedli

70

Tojásfelfújt

70

Banánszuflé

72

Almaszuflé

72

Mézes szezámkrém

74

Habgaluska

74

Rossumada

76

Ambrosia

76

Zabaiona

76

Champagne-i sodó

78

Sabayon (Hideg borhab)

78

Bogyós saláta Sherry-habbal

78

Háromszínű Mousse au chocolat

80

Narancsvirág bavarois

82

Meggy tojáshabkrémmel

82

Marquise Alice

83

Vaníliapuding

84

Créme au caramel

84

Kisütött bodzavirág

86

Mirabellás császármorzsa

86

Crépes Suzetta (Lángoló palacsinta)

87

Császármorzsa

88

Minipalacsinta málnakrémmel

88


Kinyit
pinterest