Tél az Aranysárkány vendéglőben

Tél az Aranysárkány vendéglőben  
Tél az Aranysárkány vendéglőben
1 értékelés alapján:
1 2 3 4 5
(5)
Szerző:
Kiadó: Corvina Kiadó
Kiadás éve: 1986
Oldalszám: 102
ISBN: 963-13-1892-3
Az olvasó olyan receptgyűjteményt tart a kezében, mely legelőször vizuális élményt nyújt. A látvánnyal, a színes ételkompozíciókkal az ételek kiválasztásához, elkészítéséhez, valamint a tálalásához kíván a szerző segítséget nyújtani. A komplett menüsorok végigolvasása is már jelentős hatást fejt ki, elkészítésük és elfogyasztásuk minden bizonnyal még kellemesebb élvezetet eredményez… A receptek mellett a kitűnő színes felvételeket is a szerző, Liscsinszky Béla készítette.
Patay Csaba
2018.05.11 Patay Csaba
A négy évszak sorozat legjobbja!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Petres húsleves

8

Kacsamájpástétom

10

Saláta mustárdresszinggel

12

Libamell sült burgonyával

15

Fenyves rostélyos

16

Házinyúl paprikás

18

Angolna snidlingmártással

20

Szarvas nagyvadász módon

22

Périgord sertésmáj

24

Vegyes rétes

26

Halászlé

28

Aranysárkány spagetti

30

Kínaikel saláta

33

Sárkánytitok

34

Paradicsomos hátszín

37

Fürjecskék gombával

39

Fokhagymás harcsafilé

40

Sárkánymuflon

42

Székelygulyás

44

Túrófánk banánkrémmel

46

Makói hagymaleves

48

Velős rétes

50

Sajtos vitaminsaláta

53

Pulykamell Messalina módra

54

Bélszín Dover-mártással

56

Káposztás csülök

58

Kecsege gombamártással

61

Gesztenyével töltött fácán

62

Székely csalamádé

65

Narancs-csók

66

Zöldséges burgonyaleves

69

Hideg libamáj

70

Majonézes céklasaláta

72

Libacomb almás káposztával

74

Töltött karaj

76

Vadkacsa birsalmával

79

Egészben sült süllő

80

Zalai rák

82

Palacsinta gyümölcskrémmel

84

Gombaleves a nagymamától

86

Gombán sült fürjtojás

88

Feketeretek saláta

90

Tormás csirke

92

Sertésborda márványsajttal

94

Esterházy őzcomb

96

Dorozsmai pontyderék

99

Pisztráng muszlinmártással

100

Gyümölcssaláta citromhabbal

102


Kinyit
google+