Szárnyasok

Levesek, előételek, kedvelt főételek, hideg finomságok házi- és vadszárnyasokból

Szárnyasok  
Szárnyasok
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: , , ,
Kiadó: Officina Nova Kiadó
Kiadás éve: 1998
Oldalszám: 135
ISBN: 9635487657
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezetés

6

Szárnyasok vásárlása

7

A feldolgozás fogásai

8

Ajánlott hőkezelési idők

14

Levesek, egytálételek

16

Frikasszék és raguk

42

Ropogós szárnyasok, ünnepi pecsenyék

76

Hideg szárnyasételek

102

A szárnyasokról

128

Töltelékek

134

A könyv tartalma A-tól Z-ig

135


Kinyit
könyvek