Szakácskönyvtár

Burgonya, rizs, metéltek, zöldségek, saláták

Szakácskönyvtár  
Szakácskönyvtár
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Gabo Kiadó
Kiadás éve: 1992
Oldalszám: 191
ISBN: 9638506768
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Burgonya

Főzve vagy párolva, az íze meghatározó

8

Kisütve vagy megsütve - minden hús mellé a megfelelő burgonyát

18

Gombócok és galuskák

Ezek burgonyából és zsemléből készülnek

32

Ezekhez lisztre és darára van szükség

40

Rizs

Ne legyen csomós vagy tapadós

46

Metéltek

Olasz fortéllyal: szalagmetéltek

60

Nemcsak a sváboknál kedvelt: a csurgatott tészta

76

Ínyencségek sok mártással: makaróni tortellini, cannelloni

80

Nagyok és kicsinyek kedvence: a spagetti

92

Zöldségek

Nagymama receptjei: zöldségfélék főzve vagy párolva

106

Aki egzotikusan szereti: a zöldségfélét töltheti vagy sütheti

132

Saláták

Ropogósan friss fejes saláták

146

Különleges ínyencségek: zöldségsaláták

158

Konyhai tanácsadó

173


Kinyit
recepttár