Szakácskönyv

Háztartási tanácsadó

Szakácskönyv  
Szakácskönyv
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 1984
Oldalszám: 567
ISBN: 9630925303
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető

3

Néhány szó a helyes élelmezésről

4

Kalória-táblázat

7

Különböző korcsoportok és foglalkozási ágak élelmiszerszükséglete

8

A gazdaasszony konyhája és feladatai

9

A család jövedelmének beosztása

13

A főzés munkamenete

15

Előkészítő eljárások

15

Elkészítő eljárások

16

Befejező eljárások, tálalás

18

A főzés időbeosztása

19

Egy háromfogásos ebéd elkészítésének idő- és munkabeosztása

20

Étel-leírások

21

Mit készíthetünk el 30 perc alatt

244

Néhány étlap összeállítása

245

Tanácsok az elrontott ételek helyrehozására

246

Egyéb tanácsok

247

Maradék ételek felhasználása

249

Étlap-tervezetek az egyes évszakokra

250

Vendéglátó gazdasszony

252

Az ünnepi asztal

252

Terítés, tálalás, felszolgálás

253

Mit kell tudni a beteg élelmezéséről

256

Befőzések

259

A lakás gondozása

276

A mindennapi takarítás

276

Hogyan védekezzünk a lakásban élősködő rovarok ellen

280

A ruhaneműek gondozása

282

Foltok eltávolítása

286

A ruhaneműek vasalása

286

Tárgymutató

288


Kinyit
twitter