Szabadtűzön

Szabadtűzön  
Szabadtűzön
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Aquila Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 122
ISBN: 963-679-265-8
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Nyárson sütött finomságok

5

Angolna nyárson sütve

5

Angolna nyárson II.

6

Gombás bélszín nyárson

7

Vegetáriánus nyárs

7

Csirkecomb nyárson

8

Grillnyárs

9

Debreceni nyárson

10

Saslik

11

Szűzérmék nyárson sütve

12

Csirkemellnyárs

13

Fűszeres marha nyárson

13

Fűszerezett marha nyárson

14

Fűszerezett borjú

15

Csirkemájas, gombás nyárs

15

Májszeletkék nyárson sütve

16

Pisztráng nyárson sütve

17

Virslifalatok nyárson

17

Rablóhús

18

Rablóhús II.

19

Keszeg parázson

19

Göngyölt csirke nyárson

20

Báránycomb nyárson sütve

21

Sonka- és kolbászfalatok

22

Szalonnás sügér

22

Ropogós kacsa nyárson

23

Pecsenye fóliában

23

Csirkemellfalatok

24

Csuka nyárson

25

Tűzdelt fácán

25

Borjúmáj nyárson

26

Kolbásznyárs

27

Birkahús nyárson

27

Vadnyúl nyárson

28

Csirkefalatok ananásszal

28

Citromos ráknyárs

29

Almás hal nyárson

29

Gyömbéres csirkenyárs

30

Gyümölcsös csirke nyárson

30

Bakonyi rablóhús

31

Malac nyárson sütve

31

Karamellás gyümölcs öntettel

32

Haris nyárson sütve

33

Barbecue-szószos csirkeszárny

33

Csirkemáj köntösben

34

Narancsos kacsa nyárson

34

Faszénparázson készültek

37

Almás csirkemáj fóliában

37

Ananász szalonna köntösben

38

Banán roston sütve

38

Debreceni roston

39

Cukkini roston

40

Bélszín zöldfűszeres vajjal

40

Cigánypecsenye roston

41

Citromos pulykamell

42

Csirkemell almával

42

Eperjesi pecsenye

43

Debreceni csirkemell

44

Faszénen sült tök

44

Fűszeres busaszelet

45

Fokhagymás busaszelet

46

Fóliában sült pontyszelet

46

Gomba májjal, roston

47

Gomba túróval, roston

47

Húspogácsa marhahúsból

48

Virsli sajttal, szalonnával

48

Töltött bárány roston sütve

49

Bográcsos ételek

51

Bableves füstölt csülökkel

51

Köményes bográcsgulyás

52

Betyáros zöldbableves

53

Bográcsos lecsó

54

Borban párolt húsos káposzta

55

Csülkös pacalpörkölt

55

Bográcsgulyás

56

Juhászleves

57

Pataji pacalpörkölt

58

Óriás babgulyás

59

Palóc gulyás

60

Tárkonyos füstöltpulykagulyás

61

Babgulyás

63

Tárkonyos pulykaleves

64

Betyárgulyás

64

Francia-bableves

65

Csilis imrebab

67

Gulyásleves

68

Lebbencs

69

Tarhonyás hús

70

Kecskeméti halászlé

72

Balatoni halászlé

73

Szarvaspörkölt

74

Szegedi halászlé

75

Slambuc

76

Birkagulyás

77

Paprikás krumli

77

Babos virsli

78

Tárkonyos bárány

79

Pásztortarhonya

80

Aratógulyás

81

Marhapaprikás

82

Keleties bárányragu

83

Bárányherepörkölt

83

Pilisi gombás sertésragu

84

Csirke vadász módra

85

Nyúlleves bográcsban

86

Halászlé busából

87

Halászlé törpeharcsából

88

Halászlé gombával

88

Halászlé halikrából

89

Halászlé füstölt szalonnával

90

Halászlé nokedlivel

91

Halászlé zöldséggel

91

Csukapörkölt

92

Halpaprikás pontyból

93

Harcsapaprikás

94

Bakonyi bográcsos csirke

94

Zöldbableves bográcsban

95

Pásztortarhonya bográcsban

96

Krumplileves pásztor módra

97

Malacaprólék-leves

97

Veseleves bográcsban

98

Sólet füstölt tarjával

99

Zöldborsós csirke bográcsban

100

Bográcsos kacsa székelyesen

100

Babos bárányhús bográcsban

101

Báránypaprikás bográcsban

102

Sertéstekercs bográcsban

102

Bográcsos pecsenye

103

Káposztás hús bográcsban

104

Gombás sertéshús mustárral

105

Sertésrizottó bográcsban

105

Bélszín bográcsban

106

Palóc leves

107

Pikáns szarvasragu

108

Alföldi tokány

109

Gombás borjúpaprikás

110

Ördögpecsenye

110

Lebbencsleves

111

Magyaros burgonyaleves

112

Lecsós tarhonya

113

Tarhonyaleves

113

Szárazbableves csülökkel

114


Kinyit
szótár