Szabadtűzön
Szerzők: Horváth Ildikó, Szabó Sándorné
Kiadó: Aquila Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 122
ISBN: 963-679-265-8
Hozzászólás beküldése:
Bejelentkezés vagy regisztráció
Kiadó: Aquila Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 122
ISBN: 963-679-265-8
Tartalomjegyzék
Nyárson sütött finomságok |
5 |
Angolna nyárson sütve |
5 |
Angolna nyárson II. |
6 |
Gombás bélszín nyárson |
7 |
Vegetáriánus nyárs |
7 |
Csirkecomb nyárson |
8 |
Grillnyárs |
9 |
Debreceni nyárson |
10 |
Saslik |
11 |
Szűzérmék nyárson sütve |
12 |
Csirkemellnyárs |
13 |
Fűszeres marha nyárson |
13 |
Fűszerezett marha nyárson |
14 |
Fűszerezett borjú |
15 |
Csirkemájas, gombás nyárs |
15 |
Májszeletkék nyárson sütve |
16 |
Pisztráng nyárson sütve |
17 |
Virslifalatok nyárson |
17 |
Rablóhús |
18 |
Rablóhús II. |
19 |
Keszeg parázson |
19 |
Göngyölt csirke nyárson |
20 |
Báránycomb nyárson sütve |
21 |
Sonka- és kolbászfalatok |
22 |
Szalonnás sügér |
22 |
Ropogós kacsa nyárson |
23 |
Pecsenye fóliában |
23 |
Csirkemellfalatok |
24 |
Csuka nyárson |
25 |
Tűzdelt fácán |
25 |
Borjúmáj nyárson |
26 |
Kolbásznyárs |
27 |
Birkahús nyárson |
27 |
Vadnyúl nyárson |
28 |
Csirkefalatok ananásszal |
28 |
Citromos ráknyárs |
29 |
Almás hal nyárson |
29 |
Gyömbéres csirkenyárs |
30 |
Gyümölcsös csirke nyárson |
30 |
Bakonyi rablóhús |
31 |
Malac nyárson sütve |
31 |
Karamellás gyümölcs öntettel |
32 |
Haris nyárson sütve |
33 |
Barbecue-szószos csirkeszárny |
33 |
Csirkemáj köntösben |
34 |
Narancsos kacsa nyárson |
34 |
Faszénparázson készültek |
37 |
Almás csirkemáj fóliában |
37 |
Ananász szalonna köntösben |
38 |
Banán roston sütve |
38 |
Debreceni roston |
39 |
Cukkini roston |
40 |
Bélszín zöldfűszeres vajjal |
40 |
Cigánypecsenye roston |
41 |
Citromos pulykamell |
42 |
Csirkemell almával |
42 |
Eperjesi pecsenye |
43 |
Debreceni csirkemell |
44 |
Faszénen sült tök |
44 |
Fűszeres busaszelet |
45 |
Fokhagymás busaszelet |
46 |
Fóliában sült pontyszelet |
46 |
Gomba májjal, roston |
47 |
Gomba túróval, roston |
47 |
Húspogácsa marhahúsból |
48 |
Virsli sajttal, szalonnával |
48 |
Töltött bárány roston sütve |
49 |
Bográcsos ételek |
51 |
Bableves füstölt csülökkel |
51 |
Köményes bográcsgulyás |
52 |
Betyáros zöldbableves |
53 |
Bográcsos lecsó |
54 |
Borban párolt húsos káposzta |
55 |
Csülkös pacalpörkölt |
55 |
Bográcsgulyás |
56 |
Juhászleves |
57 |
Pataji pacalpörkölt |
58 |
Óriás babgulyás |
59 |
Palóc gulyás |
60 |
Tárkonyos füstöltpulykagulyás |
61 |
Babgulyás |
63 |
Tárkonyos pulykaleves |
64 |
Betyárgulyás |
64 |
Francia-bableves |
65 |
Csilis imrebab |
67 |
Gulyásleves |
68 |
Lebbencs |
69 |
Tarhonyás hús |
70 |
Kecskeméti halászlé |
72 |
Balatoni halászlé |
73 |
Szarvaspörkölt |
74 |
Szegedi halászlé |
75 |
Slambuc |
76 |
Birkagulyás |
77 |
Paprikás krumli |
77 |
Babos virsli |
78 |
Tárkonyos bárány |
79 |
Pásztortarhonya |
80 |
Aratógulyás |
81 |
Marhapaprikás |
82 |
Keleties bárányragu |
83 |
Bárányherepörkölt |
83 |
Pilisi gombás sertésragu |
84 |
Csirke vadász módra |
85 |
Nyúlleves bográcsban |
86 |
Halászlé busából |
87 |
Halászlé törpeharcsából |
88 |
Halászlé gombával |
88 |
Halászlé halikrából |
89 |
Halászlé füstölt szalonnával |
90 |
Halászlé nokedlivel |
91 |
Halászlé zöldséggel |
91 |
Csukapörkölt |
92 |
Halpaprikás pontyból |
93 |
Harcsapaprikás |
94 |
Bakonyi bográcsos csirke |
94 |
Zöldbableves bográcsban |
95 |
Pásztortarhonya bográcsban |
96 |
Krumplileves pásztor módra |
97 |
Malacaprólék-leves |
97 |
Veseleves bográcsban |
98 |
Sólet füstölt tarjával |
99 |
Zöldborsós csirke bográcsban |
100 |
Bográcsos kacsa székelyesen |
100 |
Babos bárányhús bográcsban |
101 |
Báránypaprikás bográcsban |
102 |
Sertéstekercs bográcsban |
102 |
Bográcsos pecsenye |
103 |
Káposztás hús bográcsban |
104 |
Gombás sertéshús mustárral |
105 |
Sertésrizottó bográcsban |
105 |
Bélszín bográcsban |
106 |
Palóc leves |
107 |
Pikáns szarvasragu |
108 |
Alföldi tokány |
109 |
Gombás borjúpaprikás |
110 |
Ördögpecsenye |
110 |
Lebbencsleves |
111 |
Magyaros burgonyaleves |
112 |
Lecsós tarhonya |
113 |
Tarhonyaleves |
113 |
Szárazbableves csülökkel |
114 |
Kinyit