Sváb ételek

Hagyományos, könnyen elkészíthető receptek/Érdekességek a sváb konyha világából/Minden ételről színes fényképpel

Sváb ételek  
Sváb ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Oldalszám: 64
ISBN: 963-9202-85-1
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

A svábok és a sváb konyha

4

Spätzle, gombócok és derelyék

4

Egy sűrű leves és valami vacsoráravaló

5

Seprűs vendéglők és borfesztiválok

6

Levesek és vacsoráravalók

8

Körözött

8

Ökörszájsaláta

8

Macskanyávogós

10

Rókagomba-pogácsa

10

Savanyú burgonya

12

Marhahúsleves palacsintametélttel

12

Májgaluskaleves

14

Allgaui sajtleves

14

Gaisburgi marhahúsleves

16

Savanyú lencse

16

Sváb burgonyasaláta

18

Húsos palacsinta

19

Grízpogácsa

20

Hagymás lepény

20

Főételek

22

Gombócok fűszeres savanyú káposztával

22

Sajtos galuska hagymával

24

Káposztás csiga

24

Spenótos derelye

26

Halleves töltött derelyével

28

Sügérszeletek gombamártással

30

Maréna paradicsomos-cukkinis vajban

30

Borjúszelet tejszínes mártásban

32

Borjúcsülök vörösboros mártásban

32

Töltött borjúrolád

34

Pácolt borjú kaprimártással

34

Hagymás marhasült

36

Vegyes hústál

36

Túróval töltött csirke

38

Nyúlragu bodzazselével

40

Spätzle és társai

42

Grízes csiga

42

Burgonyalángos póréhagymával

42

Spätzle

44

Mandulás-spenótos galuska

45

Tépkedett palacsinta

46

Burgonyaropogós

46

Édességek

48

Gőzgombóc karamellmártásban

48

Csúcsos sütemény

50

Almás kenyérfelfújt vaníliaöntettel

50

Apácafánk

52

Szilvás lepény

52

Tejszínkrémes almatorta

54

Mogyorós keksz

56

Fehér keksz

56

Kópélinzer

58

Medvetappancs

58

Gyümölcskenyér aszalt körtével

60

Receptmutató

62


Kinyit
recept beküldése