Sváb ételek
Hagyományos, könnyen elkészíthető receptek/Érdekességek a sváb konyha világából/Minden ételről színes fényképpel
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztrációTartalomjegyzék
A svábok és a sváb konyha |
4 |
Spätzle, gombócok és derelyék |
4 |
Egy sűrű leves és valami vacsoráravaló |
5 |
Seprűs vendéglők és borfesztiválok |
6 |
Levesek és vacsoráravalók |
8 |
Körözött |
8 |
Ökörszájsaláta |
8 |
Macskanyávogós |
10 |
Rókagomba-pogácsa |
10 |
Savanyú burgonya |
12 |
Marhahúsleves palacsintametélttel |
12 |
Májgaluskaleves |
14 |
Allgaui sajtleves |
14 |
Gaisburgi marhahúsleves |
16 |
Savanyú lencse |
16 |
Sváb burgonyasaláta |
18 |
Húsos palacsinta |
19 |
Grízpogácsa |
20 |
Hagymás lepény |
20 |
Főételek |
22 |
Gombócok fűszeres savanyú káposztával |
22 |
Sajtos galuska hagymával |
24 |
Káposztás csiga |
24 |
Spenótos derelye |
26 |
Halleves töltött derelyével |
28 |
Sügérszeletek gombamártással |
30 |
Maréna paradicsomos-cukkinis vajban |
30 |
Borjúszelet tejszínes mártásban |
32 |
Borjúcsülök vörösboros mártásban |
32 |
Töltött borjúrolád |
34 |
Pácolt borjú kaprimártással |
34 |
Hagymás marhasült |
36 |
Vegyes hústál |
36 |
Túróval töltött csirke |
38 |
Nyúlragu bodzazselével |
40 |
Spätzle és társai |
42 |
Grízes csiga |
42 |
Burgonyalángos póréhagymával |
42 |
Spätzle |
44 |
Mandulás-spenótos galuska |
45 |
Tépkedett palacsinta |
46 |
Burgonyaropogós |
46 |
Édességek |
48 |
Gőzgombóc karamellmártásban |
48 |
Csúcsos sütemény |
50 |
Almás kenyérfelfújt vaníliaöntettel |
50 |
Apácafánk |
52 |
Szilvás lepény |
52 |
Tejszínkrémes almatorta |
54 |
Mogyorós keksz |
56 |
Fehér keksz |
56 |
Kópélinzer |
58 |
Medvetappancs |
58 |
Gyümölcskenyér aszalt körtével |
60 |
Receptmutató |
62 |
Kinyit
