Sütés-főzés

Útmutató a sütő-főző szakkörök számára

Sütés-főzés  
Sütés-főzés
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Magyar Nők Országos Tanácsa-Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 1967
Oldalszám: 106
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

3

A sütés-főzés tanításának fontosabb elvei

5

A sütés-főzés módszerei

9

A levesek

9

A mártások

19

A főzelékek

24

A köretek

33

A saláták

39

A tojásételek

45

A tej- és tejtermékételek

49

A gombás ételek

54

A halételek

58

A húsételek

62

A belsőségételek

74

A szárnyasételek

77

A vad- és vadszárnyasételek

81

A hidegkonyha

85

Tészta-, édesség-, gyümölcskészítmények

88

Az étrend-összeállítás

94

Néhány javaslat az étrend-összeállításhoz évszakonként, alkalmakként

96

A terítés

104


Kinyit
könyvek