Sütés a szabadban
Kiadó: Delta 2000 Kiadó
Kiadás éve: 1994
Oldalszám: 96
ISBN: 963-8308-12-5
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Daiber, Claudia
Kiadó: Cser Kiadó (2008)
Ez a könyv, eltérően a témában megjelent hasonló kiadványoktól, jóval többet kínál egy puszta...

Szerző: Raichlen, Steven
Kiadó: Vince Kiadó (2004)
"Ilyesfajta oktató könyvet írni nem is olyan egyszerű dolog. Azt szerettem volna, hogy tartalmazza mindazokat az...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2011)
Negyvennél is több villámreceptet kínálunk hús, hal, zöldségek grillezésre, melyeket különböző kenyerek,...

Szerkesztő: Medgyesy Zsófia
Kiadó: Kulturtrade Kiadó (1997)
A lassú tűznél, a kerti tűzrakó parazsánál sütött húsféléknek különleges zamata, az így készült...

Szerző: Feller, Thomas
Kiadó: Geopen Kiadó (2011)
A barbecue egyszerű, finom, és még elrontani sem lehet, mert mindenért kárpótol a sütögetéssel egybekötött...

Szerző: Lane, Rachel
Kiadó: Ventus Libro Kiadó (2013)
Ízletes, könnyen elkészíthető grillételek családunk és barátaink örömére. Ebben a szép és tartalmas...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2010)
A társasági együttlét egyik legkellemesebb formája a grillezés, amikor beszélgetés-iszogatás közben a...

Szerző: Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2008)
A nyári esték slágere a szabad ég alatti grillezés. Persze a konyhában is pompás grillfogások születhetnek,...

Szerző: Schulz, Axel
Kiadó: Cser Kiadó (2002)
A roston sütés igazán fesztelen társas szórakozás. Itt senki nem ül mereven a terített asztal mellett. Éppen...

Szerző: Ramsay, Gordon
Kiadó: T.bálint Kiadó (2010)
Gordon Ramsay a többszörös Michelin-csillagos sztárséf a különlegesen könnyű, mégis intenzív ízvilágú...