Sütemények, tészták könyve III.

222 torta-, puding-, felfújt-, sütemény-, felvert- és hengerelttészta-, fagylalt-, parfé-, krém- és gyümölcsös édesség recept

Sütemények, tészták könyve III.  
Sütemények, tészták könyve III.
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: , , ,
Kiadó: Origo-Press Kiadó
Kiadás éve: 1991
Oldalszám: 170
ISBN: 963-7405-59-3
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető

5

Torták

7

A tortakészítés általános tudnivalói

9

Felvert alaptészták

11

Felvert torták

13

Egyéb torták

42

Pudingok, felfújtak

51

A felfújtakról, pudingokról

53

Alapmasszák

54

Édes pudingok

55

Sós pudingok

69

Édes felfújtak

73

Sós felfújtak

77

Sütemények

81

A felvert tésztákból készült süteményekről

84

Felvert tésztákból készült sütemények

86

Egyéb sütemények

112

Hengerelt tészták

117

A hengerelt tésztákról

118

Marcipán alaptészták

119

Marcipán készítmények

120

Teasütemények

123

A teasüteményekről

124

Édes teasütemények

125

Sós teasütemények

129

Fagylaltok, parfék, poharas krémek

133

A fagylaltokról

134

Fagylaltkészítmények

136

A parfékról

139

A poharas krémekről

139

Gyümölcsös készítmények

143

A gyümölcsös édességekről

144

Gyümölcsös készítmények

145

Krémek, mázak, mártások, öntetek

153

Krémek

154

Mázak

158

Édes mártások és öntetek

160

Sós mártások és öntetek

163

Felhasznált irodalom

167

Receptek betürendes mutatója

169


Kinyit
szólj hozzá, értékelj