Sütemények, tészták könyve II.

222 vajas-, kelt-, égetett-, omlóstészta-, fánk-, és pogácsarecept

Sütemények, tészták könyve II.  
Sütemények, tészták könyve II.
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: , ,
Kiadó: Vianco Stúdió
Kiadás éve: 1989
Oldalszám: 187
ISBN: 963-02-7052-8
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető

5

Vajastészták

9

Alaptészták

12

Házi vajastészta készítése
12
Mirelit leveles tészta felhasználása
13
Vajas pástétom készítése
14

Édes vajastészták

15

Sós vajastészták

25

Vajas élesztős tészták

35

Hájas tészta

41

Kelt tészták

43

Alaptészta

15

Kelt tészta készítése
15

Édes kelt tészták

16

Sós kelt tészták

60

Lángosok

64

Pizzák

69

Kenyerek

80

Égetett tészták - fánkok

85

Alaptészta

87

Égetett tészta készítése
87

Édes égetett tészták

88

Sós égetett tészták

93

Édes fánokok

96

Sós fánkok

103

Omlós tészták

107

Alaptészták

109

Sárga linzi tészta
109
Barna linzi tészta
110
Sós linzi tészta
110
Mirelit linzertészta felhasználása
111

Édes omlós tészták

112

Kelt édes omlós tészták

124

Sós omlós tészták

131

Lepények

138

Sütemények - pogácsák

149

Sütemények

151

Mézes tészták

159

Pogácsák

164

Mártások és öntetek

173

Édes mártások és öntetek

175

Sós mártások és öntetek

177

Felhasznált irodalom

181

Receptek betűrendes mutatója

183

Mártások és öntetek mutatója

187


Kinyit
ételfotó