Sütemények, tészták könyve
222 rétes-, béles-, gyúrt- és keverttészta-recept

Sütemények, tészták könyve
Értékeld elsőként!





Írd a szövegdobozba az értékelésed, szöveges véleményedet!








Kiadó: Vianco Stúdió
Kiadás éve: 1988
Oldalszám: 173
ISBN: 963-0259-44-3
Tartalomjegyzék
Előszó |
5 |
Bevezető |
7 |
Rétesek és bélesek |
11 |
Alaptészták |
14 |
A házi rétestészta készítése |
14 |
Gyári réteslap felhasználása |
15 |
Édes rétesek és bélesek |
16 |
Sós rétesek és bélesek |
43 |
Gyúrt tészták |
57 |
Alaptészták |
59 |
A gyúrt házi tészta készítése |
61 |
Házi zöld metélt készítése |
63 |
Házi paradicsomos gyúrt tészta készítése |
64 |
Derelye készítése |
65 |
Házi tarhonya készítése |
65 |
Burgonyatészta készítése |
66 |
Túrós gyúrt tészta készítése |
66 |
Édes gyúrt tészták |
68 |
Sós gyúrt tészták |
81 |
Kevert tészták |
105 |
Alaptészták |
107 |
Palacsintatészták készítése |
107 |
Sima édes palacsinta készítése |
108 |
Sima sós palacsinta készítése |
108 |
Csúsztatott palacsinta készítése |
109 |
Ostyák készítése |
110 |
Egyszerű édes ostya készítése |
110 |
Egyszerű sós ostya készítése |
111 |
Gofri készítése |
111 |
Sörtészta készítése |
112 |
Bortészta készítése |
112 |
Morzsafélék készítése |
112 |
Galuskák készítése |
113 |
Gombócok készítése |
113 |
Egyéb kevert tészták készítése |
113 |
Palacsinták |
114 |
Ostyák |
127 |
Morzsák |
134 |
galuskák |
137 |
Gombócok |
143 |
Egyéb kevert tészták |
152 |
Mártások és öntetek |
159 |
Édes mártások és öntetek |
161 |
Sós mártások és öntetek |
163 |
Felhasznált irodalom |
168 |
Receptek betűrendes mutatója |
169 |
Mártások és öntetek mutatója |
173 |
Kinyit