Sütemények, tészták könyve

222 rétes-, béles-, gyúrt- és keverttészta-recept

Sütemények, tészták könyve  
Sütemények, tészták könyve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: , ,
Kiadó: Vianco Stúdió
Kiadás éve: 1988
Oldalszám: 173
ISBN: 963-0259-44-3
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

5

Bevezető

7

Rétesek és bélesek

11

Alaptészták

14

A házi rétestészta készítése
14
Gyári réteslap felhasználása
15

Édes rétesek és bélesek

16

Sós rétesek és bélesek

43

Gyúrt tészták

57

Alaptészták

59

A gyúrt házi tészta készítése
61
Házi zöld metélt készítése
63
Házi paradicsomos gyúrt tészta készítése
64
Derelye készítése
65
Házi tarhonya készítése
65
Burgonyatészta készítése
66
Túrós gyúrt tészta készítése
66

Édes gyúrt tészták

68

Sós gyúrt tészták

81

Kevert tészták

105

Alaptészták

107

Palacsintatészták készítése
107
Sima édes palacsinta készítése
108
Sima sós palacsinta készítése
108
Csúsztatott palacsinta készítése
109
Ostyák készítése
110
Egyszerű édes ostya készítése
110
Egyszerű sós ostya készítése
111
Gofri készítése
111
Sörtészta készítése
112
Bortészta készítése
112
Morzsafélék készítése
112
Galuskák készítése
113
Gombócok készítése
113
Egyéb kevert tészták készítése
113

Palacsinták

114

Ostyák

127

Morzsák

134

galuskák

137

Gombócok

143

Egyéb kevert tészták

152

Mártások és öntetek

159

Édes mártások és öntetek

161

Sós mártások és öntetek

163

Felhasznált irodalom

168

Receptek betűrendes mutatója

169

Mártások és öntetek mutatója

173


Kinyit
van itthon