Finom levesek

Finom levesek  
Finom levesek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Alexandra Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 32
ISBN: 963-367-244-9
Lepje meg barátait és családtagjait egy különleges étellel az A la carte sorozatból! Nem fognak csalódni, ráadásul az elkészítés sem okoz nehézséget. Ne a feje főjön a konyhában! Meglátja, ezekkel a fogásokkal könnyen meghitté varázsolhatja a közös étkezéseket!
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Párizsi hagymaleves

2

Királyi húsleves

2

Fokhagymaleves

4

Sütőtökleves

4

Fokhagymás-bazsalikomos leves

6

Provence-i zöldségleves

6

Tavaszi zöldségleves

8

Vegyes zöldségleves

8

Paradicsomleves zöldfűszerekkel

10

Krémleves ceruzababból

10

Zöldfűszeres leves

12

Saint-Germain-i leves

12

Erdeigomba-leves

14

Gombakrémleves

16

Halászlé

18

Garnélarákleves

18

Északi-tengeri halleves

20

Breton leves

22

Provence-i halleves

24

Halleves aiolimártással

26

Francia húsosfazék

28

Borsóleves

28

Minestrone

30

Spárgakrémleves

32

Szárnyaskrémleves zöldfűszerekkel

32


Kinyit
pinterest