Farsangi ételek

Farsangi ételek  
Farsangi ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Vianco Stúdió
Kiadás éve: 1987
Oldalszám: 12
A farsang a vízkereszt napjától hamvazószerdáig tartó időszak - a karácsonyi és újévi ünnepek után - a másik jeles alkalom a vidám mulatozásra. A sokféle mókában, alakoskodó játékban, vigasságban csak egy biztos pont van, az ünnepinél is gazdagabb evés-ivás. Erre már jó előre készülni kell. A farsangolást a gyerekkorban kell elkezdeni. Az óvodákban, iskolákban, majd házi batyubálokon vidám mulatságot kínálnak jó alkalmat az együttes szórakozásra. A tánctól, mulatságtól megéhezve jól esik a sokféle finom falat és hideg ital. A Receptéka most is segítségül jön, tanácsokat kínál a farsangolni vágyó fiataloknak. Kezdeti ötleteket ajánl ahhoz, hogyan lehet az otthon található, vagy könnyen beszerezhető élelmiszerekből, kis fáradsággal szépen tálalható ízes falatokat, süteményeket, pudingokat, krémeket, gyümölcsétkeket az asztalra varázsolni. A sokféle alkoholmentes italból - a felnőttekéhez hasonló - kevert italokat készíteni.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Miniszendvicsek
Keréktészta saláta
Tojássaláta
Sajtos-köményes rudacskák
Héjában sült burgonya
Sült tök (Döblec)
Szárnyasmáj sült almával és hagymával
Húsgolyók
Sajttal sült virsli
Virsli pongyolában
Tutti-frutti palacsintatorta
Kínai zöldséges palacsinta
Friss piskóta baracklekvárral
Tejpite baracklekvárral
Fügével töltött körte
Gyümölcsrizs grape-fruitban
Gesztenyével töltött alma
Alma ade
Kristály High-ball
Narancs cobbler
Mangó daisy
Banánpuding
Mogyorókrém


Kinyit
vegetáriánus ételek