Olasz konyha
1001 eredeti recept
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 360
ISBN: 963-09-4635-1
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Deiana, Hermina
Kiadó: Alexandra Kiadó (2016)
Ebben a könyvben végigkísérhetjük, ahogy Hermina nemcsak a szerelmet találja meg az ő Antoniójánál, hanem...

Szerzők: Bardi, Carla, Gioffré, Rosalba, Thompson, Mollie, Vignozzi, Sarah
Kiadó: Kossuth Kiadó (2007)
A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű...

Szerzők: Schinharl, Cornelia, Dickhaut, Sebastian
Kiadó: Magyar Könyvklub (2003)
Az olasz konyha megszállottja? A főzés alapkönyvének & A sütés alapkönyvének rajongója, amelyek az...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
Az olasz konyháért szinte mindenki rajong. Alighanem azért, mert a tésztákkal vagy rizottókkal, hús- és...

Szerző: Bridge, Tom
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
Ez az ötletekben gazdag szakácskönyv 120, nagyobbrészt olasz eredetű tésztareceptet tartalmaz. Mindegyiket...

Szerző: Piras, Claudia
Kiadó: Vince Kiadó (2011)
Az embernek már akkor is összefut a nyál a szájában, amikor csak gondolatban felfedezőutat tesz az itáliai...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1999)
Az olasz tészták nem véletlenül oly népszerű világába kalauzol el a könyv. A makaróni vagy a spagetti...

Szerző: Carluccio, Antonio
Kiadó: Alexandra Kiadó (2012)
Antonio Carluccio és Gennaro Contaldo több mint 30 éve hagyták hátra hazájukat, Olaszországot, hogy új...

Kiadó: Naumann & Göbel Verlags GmbH. (2011)
Olaszország az életvidámság és az életöröm jelképe - nem is lehet csodálkozni ezen egy olyan országban,...

Szerző: Dr. Oetker
Kiadó: Grafo Kiadó (2007)
Mindenki szereti a tésztát? Nem tudjuk. Egy azonban biztos: azoknak, akik szeretik, ezek a receptek örömet...

Szerző: Dusy, Tanja
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2008)
"Töltött cannelloni? Mennye - de a kalóriák..." Semmi vész, ettől nyugodtan ehetjük! A tészta ugyanis semmi...

Szerző: Seres Attila
Kiadó: Palatinus Kiadó (2003)
A könyv egyfajta gasztronómiai utazás időben és térben. Az élvezetes stílusban megírt útibeszámoló persze...

Szerző: Black, William
Kiadó: Tericum Kiadó (2009)
A kötet anekdoták, történelem és ételek pikáns keveréke. Remek olvasmány bárkinek, aki szereti...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Az olasz konyhát nem csak a mediterrán partok mentén kedvelik - sok olasz fogás méltán került be a nemzetközi...

Szerzők: Illés Andrea, Repka Noémi
Kiadó: Scolar Kiadó (2012)
Csizma az asztalon. Furcsa látvány, metaforában megfogalmazva, mégis éppen ez szakácskönyvünk célja: az...

Szerzők: Prokopp Róbert, Vajda Péter
Kiadó: Szabad Föld Kiadó (2004)
Tradicionális olasz receptek, főszerepben a spagetti, klasszikus olasz operaáriákkal tálalva + CD melléklettel....

Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
Könyvünkben több mint 170 pompás receptet gyűjtött össze a neves szakácskönyvíró, Carla Bardi. Az olasz...

Szerkesztő: Dús Ágnes
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Az itáliai konyha nem nevezhető egységes egésznek, hiszen a hatalmas, csizma alakú ország számtalan...

Kiadó: Egmont Hungary Kiadó (2010)
A mediterrán konyhák közül kétségtelenül az olasz a legnépszerűbb a világon, és egyvalamiben minden olasz...

Szerkesztő: Nagy Mézes Rita
Kiadó: Kossuth Kiadó (2006)
Könyvünk eredeti mediterrán ételek leírását kínálja, melyek segítségével ön is családja asztalára...