Olasz főzőiskola

Kezdőknek és haladóknak

Olasz főzőiskola  
Olasz főzőiskola
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 239
ISBN: 9635477341
Az olasz főzőiskola – kezdőknek és haladóknak azokhoz szól, akik az olasz konyha változatos receptjeit egyszer maguk is szeretnék kipróbálni. A formailag és tartalmilag egyaránt rendkívül igényes összeállítású kötetben ötven mindennapi fogás részletes leírása található. Egy-egy recepthez tizenkét képből álló fotósorozat is készült: minden lényeges lépést kép illusztrál, így az elkészítés nagyon egyszer?. A köretek és receptváltozatok szintén alaplépésekben ismerhetők meg. A bevásárlástól a tárolásig egyetlen kérdés sem marad megválaszolatlanul.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezetés

Olaszul főzni - könnyedén

10

Csábító sokféleség: tészta, tészta, tészta

12

A legfontosabb hozzávalók: olívaolaj, ecet, fűszerek

14

Helyi specialitások: sonka, szalámi, sajt

16

"Specialisták" az olasz konyhában

18

A pizza- és tészakészítés kis segédeszközei

20

Az olasz konyhai nyelv ábécéje

22

Amit az előkészületekről és a főbb elkészítési módokról tudni érdemes

26

Receptek

Előételek és saláták

32

Levesek és egytálételek

72

Pizzák és tészták

88

Burgonya és rizs

140

Halételek

148

Szárnyasok

168

Húsok

180

Desszertek

208

Névmutató

232


Kinyit
pinterest