Népszerű raguk és egytálételek

Népszerű raguk és egytálételek  
Népszerű raguk és egytálételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerkesztő: F. Nagy Angéla
Kiadó: Kulturtrade Kiadó
Oldalszám: 64
ISBN: 9639069434
A világ sokszínű konyhaművészetében fontos szerepet játszanak a tápláló és ízletes, de egyszerű lépésekben elkészíthető raguk. A pirított húsokat, zöldséges, fűszeres vagy boros lében puhára főzve számtalan rendkívül jóízű ételféle készíthető, ami mellé legfeljebb egyszerű köretet vagy friss kenyeret kell kínálnunk. Az egytálételek világa is érdekes és változatos, hiszen valamennyi húsféléből készíthető rizzsel, tésztával vagy zöldségekkel összepárolt, laktató és szemet gyönyörködtető fogás.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció
tippek, fortélyok