Nagy hús enciklopédia

...és több mint 100 különleges recept ínyenceknek

Nagy hús enciklopédia  
Nagy hús enciklopédia
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Jószöveg Műhely Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 256
ISBN: 963-9134-95-3
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezetés

6

Konyhai eszközök

12

Húsok

18

Marha- és borjúhús

20

Bárány

36

Sertéshús, szalonna és sonka

46

Kolbászfélék és füstölt húsok

60

Belsőség

68

Új húsfajták

74

Szárnyas és vad

78

Csirke és egyéb baromfi

80

Pulyka

92

Kacsa és liba

98

Vadszárnyasok

104

Prémes vadak

112

Húslevesek, mártások és pecsenyelé

118

Receptek

126

Marha és borjú

128

Bárány

146

Sertéshús, szalonna és sonka

160

Kolbászfélék, füstölt húsok és belsőségek

174

Szárnyas

200

Vadhúsok és új húsfajták

224

Vásárlási tájékoztató

250

Felhasznált irodalom és köszönetnyilvánítás

251

Tárgymutató

252


Kinyit
szólj hozzá, értékelj