Milka szakácskönyv

Milka szakácskönyv  
Milka szakácskönyv
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Egmont Hungary Kiadó
Kiadás éve: 2001
Oldalszám: 80
ISBN: 963-627-679-x
Röné
2018.11.02 Röné
Tisztelt Gasztro abc! Szeretnék érdeklődni,hogy a könyv elérhető még?
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

8

Kezdjük a napot Milkával!

10

Milka Ropogós varázszsömle

12

Milka Csillagtallér

14

Keksz á la Milka sárgabarack-karamell

16

Milka Jó hangulat müzli

17

Milka Reggeli krém

18

Édes csábítások

20

Milka Raviola - fehér sherry-zabaionéval

22

Milka Gőzgombócok világos máköntettel szilvaágyban

24

Milka Mandulaleves

26

Milka Tiramisu

27

Milka Fondue

28

Milka-hab

30

Créme brulée á la Milka

31

Milka Mangótúró - Csokoládélevelek

32

Milka Mogyorópuding

34

Milka-öntetek

35

Milka Hógombóc

36

Sütemények, torták és egyéb édességek

38

Milka Répatorta

40

Milka-habkosár tejszínnel és cseresznyével

42

Milka Csokoládés-kekszes fagylalttorta

43

Lila torta

44

Milka Tender torta

46

Milka Körtetorta pisztáciatejszínnel

48

Milka Nápolyi fehéröntettel

49

Csíkos sütemény á la Milka

50

Amerikai stílusú Milka

52

Nyalánkságok, apró nassolnivalók

54

Milka Ropogós szeletek

56

Milka Ropogós kiflicskék

58

Milka-csók

59

Milka-csemege

60

Füge fehér Milka-krémmel

62

Milka Joghurt borsmenta-trüffel

64

Milka Gyümölcsök

65

Milka Kókuszdarabok

66

Italok - folyékony Milka

68

Milka Epres tej

70

Milka-tej

72

Milka Shake

73

Forró Milka Amaretto-kehely

74

Fehér kísérlet

75

Alpok-gong

76

Milka Alpok likőr

78

Milka-szereplők

79

Mutató

80


Kinyit
twitter