Mediterrán konyha
Olaszország, Franciaország, Spanyolország, Észak-Afrika, Közel-Kelet, Törökország, Görögország, Balkán
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 256
ISBN: 963-094-623-8
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Sforza, Valentina
Kiadó: Gabo Kiadó (2011)
A Földközi-tengert övező országok -Olaszország, Spanyolország, Görögország, Libanon és Portugália-...

Szerzők: Kieslich, Sabine, Kaipi, Aphrodite
Kiadó: Alexandra Kiadó (0)
Varázsolja könyvünk segítségével asztalára a nyár hangulatát! Több mint 50 eredeti recept, változatos...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (1998)
A görög konyha a Földközi-tenger legínycsiklandóbb ízeit egyesíti. A citrom, a fokhagyma, olíva, bárány,...

Szerkesztő: Dominé, André
Kiadó: Vince Kiadó (2010)
Az Ardennek, az Alpok és a Pireneusok gyűrűjében, a Rajna és a Földközi-tenger ölelésében elterülő...

Szerkesztő: Piros Christa
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Az olasz konyhát nem csak a mediterrán partok mentén kedvelik - sok olasz fogás méltán került be a nemzetközi...

Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2011)
Az évek során egyvalamit biztosan megtanultam: hallgatnom kell a megérzéseimre. Hirtelen ötlettől vezérelve...

Kiadó: Vince Kiadó (2008)
A mediterrán étrend számos pozitív vonása közismert, így az egészséges táplálkozás hívei is széles...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A görög konyhaművészet éppen olyan, mint maga az ország: nyugodt, könnyed, társaságkedvelő és ragyogó. Az...

Kiadó: Art Nouveau Kiadó (2008)
Akár apró snack egy pohár bor mellé, akár előétel vagy komplett menü, a tapas a mediterrán konyha...

Szerző: Balashova, Elena
Kiadó: Kossuth Kiadó (2011)
Olaszországban, Franciaországban, Spanyolországban, Görögországban, Észak-Afrikában, Törökországban, a...

Szerző: Váncsa István
Kiadó: Vince Kiadó (2010)
Váncsa István új szakácskönyve a Lakomacímű sorozat első darabja, amely a Mediterráneumból a görög,...

Szerző: Lénárd Sándor
Kiadó: Magvető Kiadó (2004)
Lénárd Sándor, a Völgy a világ végén című nagyszerű regény szerzője kulturális kalandtúrára hívja...

Szerkesztő: Weisz Györgyi
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)
Az olasz főzőiskola – kezdőknek és haladóknak azokhoz szól, akik az olasz konyha változatos receptjeit...

Szerző: Anne, Wilson
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
Tojás, chilipaprika, csicseriborsó, tengeri ételek, paprikafélék, rizs - a spanyol ételek igen színesek,...

Szerző: Marianthi, Milona
Kiadó: Vince Kiadó (2007)
Aki felkeresi a görögök földjét, szívesen megismerkedik konyhájukkal is. Milyen ételeket ettek a görögök a...

Szerzők: Bardi, Carla, Vignozzi, Sarah, Gioffré, Rosalba
Kiadó: Kossuth Kiadó (2005)
Az olasz konyha varázsának titka az a könnyedség, amellyel a legtöbb ínycsiklandó étel elkészíthető, még...

Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2010)
Nem mindennapi szakácskönyvet tart kezében a sütés-főzést, no és a hasát kedvelő olvasó. Munka közben...