Magyaros ízek mikrohullámmal

Magyaros ízek mikrohullámmal  
Magyaros ízek mikrohullámmal
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Petit Kiadó
Kiadás éve: 1992
Oldalszám: 160
ISBN: 963-85-003-1-x
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Ajánlás - egy kis történelemmel

3

A mikrohullámú készülék működése

4

A készülék típusai

5

Sütés, grillüzemmód

6

A készülékhez használható edények

6

Biztonsági szabályok

7

A készülék tisztítása

8

Mikrohullámú készülékek tesztje

9

Levesek

12

Levesbetétek

26

Köretek, főzelékek, zöldségfélék

29

Mártások

44

Húsételek

Szárnyashús

50

Sertéshús

57

Borjú- és marhahús

70

Bárány- és birkahús

83

Vadhús

85

Halak, hidegvérű állatok

86

Egytálételek

Gombaételek

96

Tojásételek

99

Melegszendvicsek

102

Sütemények, édességek, forró italok

105

Zöldségfélék és gyümölcsök előkészítése mikrohullámú készülékkel gyorsfagyasztásra és konzerválásra

120

Előfőzési táblázat tartósításhoz, fagyasztáshoz

125

Az ételek kiolvasztása, felmelegítése

126

Mirelit zöldség- és gyümölcsfélék kiolvasztási táblázata

128

Mirelit húskészítmények kiolvasztási táblázata

129

Gyorsfagyasztott készételek felmelegítési táblázata

130

A főzési idő átszámítása

131

Átszámítási táblázat az 500, 600, 700 W teljesítményű készülékekhez

131

Kalóriakalauz

132

Kalóriatáblázatok

133


Kinyit
tippek, fortélyok