Magyaros ételek

Sokféle étel finoman

Magyaros ételek  
Magyaros ételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Kheirón 97 Kiadó
Kiadás éve: 1998
Oldalszám: 48
ISBN: 963-85790-8-0
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Almaleves

11

Almás lepény

43

Almás és túrós rétes

41

Birkapörkölt

23

Borsos tokány

21

Burgonyás kocka

35

Burgonyaleves kolbásszal

9

Csirkepörkölt

23

Csülök Pékné módra

19

Debreceni tepertős pogácsa

46

Diós bejgli

40

Diósmézes

46

Dunántúli sertéshússzeletek

17

Egytálételek

26

Fácáshúsleves

6

Finomfőzelék

14

Fonott kalács

39

Fokhagymás hal

25

Főzelékek

12

Gombás csirkeraguleves

6

Gombás tokány

17

Gulyásleves

7

Hagymás rostélyos

21

Hajdúsági bélszín

22

Hortobágyi húsos palacsinta

20

Húsételek

15

Jókai-bableves

9

Káposztás kocka

34

Káposztás bableves

10

Kelkáposzta-főzelék

13

Kelt hájas pogácsa

47

Kocsonya

31

Kossuth-kifli

45

Körömpörkölt

15

Lecsó

32

Lebbencsleves

8

Lekváros derelye

36

Lencsefőzelék füstölt hússal

13

Levesek

5

Ludaskása

30

Mákos guba

37

Malacsült

20

Máglyarakás

38

Mákos és diós bejgli

40

Marhahúsleves

5

Öreg lebbencs

33

Paprikás vagy serpenyős burgonya

32

Pontyhalászlé

7

Rakott káposzta

29

Rántott hal

25

Rántott csirke

24

Savanyú burgonyafőzelék

12

Serpenyős karaj

16

Sertéspörkölt

15

Somogyi búbos hússzeletek

18

Sült kacsa

24

Sütemények

39

Szilvás gombóc

35

Tejfölös sóskakrémleves

11

Tészták

34

Tökfőzelék

12

Töltött káposzta édeskáposztából

26

Töltött káposzta füstölt hússal

28

Töltött paprika

29

Túrós csusza

34

Túrósbatyu

44

Tyúkhúsleves

5

Zöldséges-gombás halszeletek

26


Kinyit
facebook