Magyar kóstoló
Gasztronómiai utazás
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 2000
Oldalszám: 319
ISBN: 9639192767
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Szerzők: Balyó Mária, Pelle Józsefné
Kiadó: MRT-Minerva (1973)
A világszerte joggal híres magyar konyháról - itthon, magunk között - megállapíthatjuk, hogy hagyományos...

Szerző: Kerekes Sándor
Kiadó: Kossuth Kiadó (2013)
A szürkemarhát mindenki ismeri, legalábbis, ha az impozáns külsejű állatról, a magyar táj egyik...

Szerkesztő: Patay László
Kiadó: Püski Könyvesház (2001)
A Tisza szakácskönyv különös érték, aminek azonban nehéz a műfaját meghatározni. Kultúrtörténet?...

Szerző: Papp Katalin
Kiadó: Kossuth Kiadó (2009)
A szerző egyszerűen elkészíthető fogásokkal, érthető receptekkel, könnyen beszerezhető alapanyagokkal...

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)
Kedvcsinálóként szeretnénk kiemelni néhány érdekes receptet, mint például a balatoni mustos birkapecsenyét,...

Szerző: Lóránth Ervin
Kiadó: MA2 Agency (2004)
Nos, Hölgyeim és Uraim, mindenek előtt szögezzük le; nem csak elvitelre! Egy jó könyv, egy jó hely, jó...

Szerző: Bächer Iván
Kiadó: Jaffa Kiadó (2006)
A szerző ebben a könyvében néhány generáció hagyományaira visszatekintve olyan ételek receptjeit adja...

Szerző: Róka Ildikó
Kiadó: Duna International (2013)
Régi konyhák házias ízeit, vidéki ételek utánozhatatlan gazdagságát mutatja be a közkedvelt...

Szerzők: Kútvölgyi Mihály, Csizmadia András, Nyers Csaba
Kiadó: Timp Kiadó (2002)
A búzából, tönkölybúzából, árpából, rozsból, hajdinából, zabból, rizsből, kölesből, kukoricából...

Szerzők: Kozmér György, Tusor András
Kiadó: Kossuth Kiadó (1991)
A szerzőpáros az ismertebb és a már feledésbe merült, a magyar konyhára jellemző meleg és hideg halételek...

Szerzők: Kaposi Gyöngyi, Rosenthal Emília
Kiadó: Magánkiadás (2012)
A könyv több mint 400 népi tapasztalatokon nyugvó receptjeivel ismerteti meg az olvasót, közel 150 színes...

Szerző: Nádasdy Borbála
Kiadó: Méry Ratio (2012)
Édes-keserű, hazája iránti vágyakozással és szeretettel teli életrajzi naplói után Nádasdy grófnő újabb...

Szerkesztő: Szabó Magdolna
Kiadó: Officina Nyomdaipari Oktató és és Termelő Kft (0)
Úgy tisztelte a magyar nép, mint az életet. Mert a kenyér tulajdonképpen az életet jelentette számára: annak...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2004)
Az 550 remek recept igazi könyvcsemege kezdő és gyakorló háziasszonyoknak egyaránt. A szerzők a könyvben...

Szerző: Török Júlia
Kiadó: Minerva Kiadó (1969)
Ez a köny azt a célt szolgálja, hogy a munkamódszerekben adjon segítséget a dolgozó háziasszonyoknak. Nem...

Szerző: Tóth Erika Katalin
Kiadó: Vitalon Etalon Kiadó (0)
"200 év receptgyűjteményét tartja kezében a kedves olvasó, ugyan nem szokványos módon, mert megtalálhatja...

Kiadó: Szalay Kiadó (2010)
Ha valaki, akkor nagymamáink aztán igazán tudják, mitől lesz egy sütemény felejthetetlen élmény, gyermekeik...