Könnyed magyar konyha

Könnyed magyar konyha  
Könnyed magyar konyha
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Corvina Kiadó
Kiadás éve: 2006
Oldalszám: 192
ISBN: 9789631355024
A színes fotókkal illusztrált szakácskönyvben Frank Júlia gasztronómus azt szeretné bemutatni a háziasszonyoknak, miként lehet a hagyományos ételeinket egészségesebb, korszerűbb eljárásokkal elkészíteni. A remek receptek segítségével felidézhetjük nagymamáink konyháinak emlékezetes ízeit is. A kötet végén gyógyító fűszerek jegyzéke található. Ízelítőül a tartalomból: újmódi gulyásleves, marinált padlizsánsaláta, serpenyős rostélyos, harcsapaprikás, tejszínes-sajtos karfiol, paradicsomos-zelleres spagetti, túrógombóc sárgabarack öntettel, sajtos tortácska, sajtos-bundás kenyér, káposztás lángos kemencében.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezetők

Dobrev Klára jánlása

5

Alapítványunk missziója

6

A könyv használatáról

8

Az OÉTI szakmai ajánlása

9

Frank JÚlia bevezetője

10

Receptek

Levesek

12

Saláták hús mellé, előételek, vacsorasaláták

34

Halételek

62

Húsételek

76

Zöldésges ételek, főzelékfélék, köretek

108

Sós és édes sült-főtt tészták

138

Sütemények, édességek, desszertek

156

Sós harapnivalók, korcsolyák

170

Hasznos tudnivalók

Gyógyító fűszerek

182

Mi helyett mit fogyasszunk?

183

Az energiaegyensúlyról...

184

Mindenki sportja: a gyaloglás

186

Hírességek az egészséges életmódról

Liptai Claudia

32

Nyertes Zsuzsa

60

Gálvölgyi János

74

Szilágyi Tibor

106

Dobó Kata

136

Voith Ági

154

Geszti Péter

168


Kinyit
bevásárlólista