Koktélok New Yorkból

1300 alkoholos és alkoholmentes italrecept 17 New York-i mixertől

Koktélok New Yorkból
Koktélok New Yorkból
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kedvezményes vásárlás
Szerző:
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 1999
Oldalszám: 254
ISBN: 9639192384
A világ legjobb italait még mindig New York legendás bárjaiban szolgálják fel. Ez a koktélkönyv, a maga 1300 receptjével bevezet minket a híres Odeon bárba vagy a Hudson River Clubba, ahol láthatjuk, miként lesz a profik kezében tökéletes mestermű a Bloody Maryből vagy a Cuba Libréből. Az Eye Opener vagy a Mai Tai és még sok más egzotikus meglepetés-koktél a szemünk láttára válik a boldogság párlatává. A könyvben minden ízléshez és alkalomhoz találhatunk alkoholos és alkoholmentes italokat egyaránt. A sikeres mixelést a részletes bevezető garantálja, ahol a kipróbált, profi receptek mellé még arra is kapunk útmutatást, miként alakítsuk ki otthoni bárszekrényünket.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezetés

7

Mit tartsunk bárszekrényünkben?

10

Mi kell a teljes házi bárkészlethez?

11

Tudnivalók a hozzávalókról

13

Italszakszavak

14

Tudnivalók a receptekről

16

Pohártípusok jelölése

17

Mértékegységek

18

Kalóriatáblázat

19

Borkalauz

20

Sörök

27

Receptek A-tól Z-ig

29

Tárgymutató

247


Kinyit
twitter

Kapcsolódó receptek

Kapcsolódó könyvek

Koktélok ezüstkönyve Koktélok ezüstkönyve
Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Kossuth Kiadó (2008)

Ezernél is több kitűnő recept minden évszakban, minden alkalomra. Aperitifek, long drinkek, erős koktélok,...

Klasszikus koktélok Klasszikus koktélok
Szerző: Schmoeckel, Peter
Kiadó: Magyar Könyvklub (2002)

Könyvünk elsősorban az igényes vendéglátóknak, a műkedvelő mixereknek szól de a haladók is találnak benne...

Az italok világa, a világ italai Az italok világa, a világ italai
Szerzők: Antal B. Gábor, Hajós Katalin
Kiadó: Blenton Agency (1994)

Nemcsak az ízlések, a koktélok is különbözőek. Könyvünk is ezt példázza: az ismert keverési módok...

Koktélok és báritalok Koktélok és báritalok
Szerző: Lázár Márta
Kiadó: Közgazdasági és Jogi Kiadó (1974)

Mit ad ez a könyv a vendéglátóipari dolgozóknak? Először rögzíti szakirodalmunkban az italkészítéshez,...

Ivólevek házilag Ivólevek házilag
Szerző: Bencsik Klára
Kiadó: Aranyhal Kiadó (2004)

A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a...

1000 koktél a világ minden részéről 1000 koktél a világ minden részéről
Szerkesztő: Györök Edina
Kiadó: Alexandra Kiadó (2005)

A koktél az áradó életöröm és a gondtalan szabadidő jelképe, az italok fantáziadús neve pedig világ...

Kapcsolódó cikkek