Kínai konyha

Egyszerű és jó.../Csábító finomságok az édes befejezéshez/10 biztos tipp arra, hogy a kínai étel garantáltan sikerüljön/Minden ételről színes fénykép

Kínai konyha  
Kínai konyha
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Holló és Társa Kiadó
Oldalszám: 62
ISBN: 963-684-108-X
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Elmélet

A sokszínű Kína

4

Az étel és tálalása

5

A rizsfőzés alapreceptje

6

Főzési eljárások

7

Termékismertető

8

Villámdesszertek

11

Receptek

Előételek - saláták, apró snackek, pl. tavaszi tekercsek és hideg falatkák

12

Zöldség és tofu - remekül társíthatók, vegetáriánus ételek

22

Hús és szárnyas - mindig zöldséggel és rafináltan fűszerezve

32

Hal édes- és tengervízből, valamint a tenger gyümölcsei, párolva, olajban és csőben sütve

44

Levesek utolsó fogásként könnyű és ünnepi változatban

52

Extra

Kisokos

58

Tárgymutató

60

Impresszum

62

10 biztos tipp arra, hogy a kínai étel garantáltan sikerüljön

64


Kinyit
recept beküldése