Kenyérvarázs

Kenyérsütés géppel és sütőben

Kenyérvarázs  
Kenyérvarázs
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: K.u.K. Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 123
ISBN: 963-9384-97-6
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

3

A kenyérsütés tradíciója

4

Gabonafélék

6

Miből készül a kenyér?

21

A malomiparról

22

Azok a félelmetes E-számok

36

A kenyérkészítés folyamata

39

Hogyan használjuk fel a száraz kenyeret?

44

Gépek, eszközök

45

Mi van a kenyérben?

49

A kenyérfogyasztást érintő betegségekről

51

Süssünk, süssünk valamit...

56

Receptek

59


Kinyit
recepttár