Kenyérenciklopédia

A kenyér és a kenyérsütés enciklopédiája

Kenyérenciklopédia  
Kenyérenciklopédia
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Glória Kiadó
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 256
ISBN: 963-9283-24-X
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezetés

6

Történeti áttekintés

8

Gabonafélék és őrlésük

12

A kenyérkészítés hozzávalói

14

Technikák

22

Kenyérkészítő gépek

32

Felszerelések kenyérkészítéshez

33

A világ kenyérféléi

38

Brit kenyérfélék

40

Francia kenyérfélék

58

Belga kenyérfélék

65

Olasz kenyérfélék

66

Spanyol kenyérfélék

72

Portugál kenyérfélék

74

Német kenyérfélék

76

Holland kenyérfélék

81

Svájci kenyérfélék

82

Északi kenyérfélék

85

Kelet-Európai és orosz kenyérfélék

90

Görögország, Ciprus és Törökországi kenyérféléi

94

Közép-Kelet és Észak-Afrika kenyérféléi

98

Zsidó kenyérfélék

100

Amerikai kenyérfélék

104

Karibi és Mexikói kenyérfélék

116

Hawaii kenyérfélék

117

Indiai kenyérfélék

120

Ausztráliai kenyérfélék

120

Kínai kenyérfélék

123

Japán kenyérfélék

124

Délkelet-Ázsiai kenyérfélék

125

A világ kenyérféléinek receptjei

126

Brit kenyérfélék

126

Francia kenyérfélék

128

Dél-Európai és mediterán kenyérfélék

168

Észak-Európai és Skandináv kenyérfélék

196

Az amerikai kontinens kenyérféléi

220

Indiai és a Közép-Kelet kenyérféléi

220

Bibliográfia/Bevásárlási információk

250

Tárgymutató

251


Kinyit
google+