Karcsúsító konyha
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 1998
Oldalszám: 64
ISBN: 9639069906
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: K. Kishonti Betti
Kiadó: Könyvműhely (2010)
A legtöbb betegségünk kialakulása étkezési szokásainkban rejlik. Ételeinket olyan alapanyagokból...

Szerzők: Dr. Romhányi Csaba, Hargitai György
Kiadó: Gladiátor Kiadó (2002)
Tudja-e, hogy az alma valóságos "gyógyszer", mert rendszeres fogyasztásakor várható a vérkoleszterinszint...

Kiadó: Vince Kiadó (2006)
A jó vegetáriánus étel egészséges, gyorsan, könnyen elkészíthető és nagy gasztronómiai élvezetet nyújt....

Szerző: Sebestyén Szilvia
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)
A makrobiotika az ősi keleti filozófia bölcsességein alapuló életmód és táplálkozási rendszer, amely a...

Szerző: Kisa Judit
Kiadó: Gladiátor Kiadó (2008)
Egészségkonyha? Igen! Számtalan bizonyíték támasztja alá, hogy ételeink mennyisége és minősége nagyrészt...

Szerző: Meng Tünde
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2010)
A friss, nyers étel természetes színe és zamata különleges élvezetet nyújt, és olyan energiabomba...

Szerzők: Csigó László, Liptai Zoltán
Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2013)
"A süteményeket, desszerteket sokan szeretik, de sajnos ezek többsége savasítja szervezetünket. Mi most olyan...

Szerkesztő: Móza Katalin
Kiadó: Írisz 2003 Kiadó (2004)
Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hizlaló ételek elkészítéséhez.

Szerző: K. Kishonti Betti
Kiadó: Könyvműhely (2011)
Ebben a szakácskönyvben a Paleolit diéta során használható receptek találhatók. Az Előszó témája a...

Kiadó: Elektra Kiadóház (2010)
Könyvünk 22 előételt, 22 főételt és 22 desszertet tartalmaz, amelyekből bármilyen menüt könnyedén...

Szerző: Frank Júlia
Kiadó: Corvina Kiadó (2012)
A sorozat Frank Júlia, a legismertebb magyar szakácskönyvíró legfinomabb receptjeiből ad válogatást.

Szerző: Hawkins, Kathryn
Kiadó: Vince Kiadó (2005)
A zsírszegény, ámde ízletes ételek átfogó kézikönyve összesen 120 csábító receptet kínál - minden...

Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2011)
A receptkönyvsorozat legújabb kötet az egyre népszerűbb paleolit táplálkozás jegyében született. A...

Szerzők: Szendi Gábor, Mezei Elmira
Kiadó: Jaffa Kiadó (2010)
"Szakácskönyvünkkel rendhagyó receptkönyvet vesz kezébe a kedves olvasó. E könyv úttörő, mert ilyen,...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2002)
„Vissza a természethez!" - ez lehetne a jelszavunk, ha azt szeretnénk, hogy táplálékaink a legtökéletesebben...

Szerző: Haigh, Charlotte
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
A kötet a leghatásosabbakat sorolja fel az immunerősítő táplálékok közül: részletesen bemutatja őket,...

Szerző: Nagy Margit
Kiadó: Servier Hungária Kft. (2000)
A Diabetes újság 1999-ben ünnepelte 10 éves születésnapját. A veszprémi székhelyű Cukorbetegekért...

Szerző: Cordain, Loren
Kiadó: Jaffa Kiadó (2011)
Egészséges, egyszerű és finom: ez a három legfontosabb jellemzője a paleolit étrendnek, amely az ember...