Karcsúsító konyha
Gazdagon illusztrált ételleírások, lépésről lépésre
Kiadó: Vince Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 256
ISBN: 963955233X
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerző: Kisa Judit
Kiadó: Gladiátor Kiadó (2008)
Egészségkonyha? Igen! Számtalan bizonyíték támasztja alá, hogy ételeink mennyisége és minősége nagyrészt...

Szerző: Fási Katalin
Kiadó: Aranyhal Kiadó (1991)
Gyakran hallani mostanában, hogy fűben, fában orvosság van. Ebből a könyvből kiderül, hogy nemcsak abban,...

Szerzők: Lutterbeck, Barbara, Dr. Strunz, Ulrich, Kittler, Martina
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (0)
"Örök fiatalság" ez áll a szakácskönyv címében. Ki ne szeretne örökké fiatal maradni? Tudom, hogy ez...

Szerző: K. Kishonti Betti
Kiadó: Könyvműhely (2010)
A legtöbb betegségünk kialakulása étkezési szokásainkban rejlik. Ételeinket olyan alapanyagokból...

Szerző: Nagy Margit
Kiadó: Servier Hungária Kft. (2000)
A Diabetes újság 1999-ben ünnepelte 10 éves születésnapját. A veszprémi székhelyű Cukorbetegekért...

Szerző: Nagy Margit
Kiadó: Servier Hungária Kft. (2000)
A Diabetes újság 1999-ben ünnepelte 10 éves születésnapját. A veszprémi székhelyű Cukorbetegekért...

Szerkesztő: Beke Csilla
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
Szeretne úgy fogyókúrázni vagy megőrizni a karcsúságát, hogy nem kell érte koplalnia, megtagadnia magától...

Szerző: Haigh, Charlotte
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
A kötet a leghatásosabbakat sorolja fel az immunerősítő táplálékok közül: részletesen bemutatja őket,...

Szerző: Bardi, Carla
Kiadó: Ventus Libro Kiadó (2011)
Az olasz konyha repertoárjából több mint 140 klasszikus és modern tésztaételt mutatunk be. Az itt...

Szerzők: Szendi Gábor, Mezei Elmira
Kiadó: Jaffa Kiadó (2010)
"Szakácskönyvünkkel rendhagyó receptkönyvet vesz kezébe a kedves olvasó. E könyv úttörő, mert ilyen,...

Kiadó: Totem Plusz Kiadó (2011)
A receptkönyvsorozat legújabb kötet az egyre népszerűbb paleolit táplálkozás jegyében született. A...

Szerzők: Rigó János, Veresné Bálint Márta, Horváth Zoltánné
Kiadó: Anonymus Kiadó (2000)
Miért kellene lemondani az evés, az ízek öröméről annak, aki diétázik? Miért kellene külön főzni neki,...

Szerző: Dr. Rodriguez, Judith
Kiadó: Kossuth Kiadó (2015)
Mire figyeljünk és mit vegyünk a bevásárlások alkalmával, mit és hogyan főzzünk, milyen testmozgást...

Szerző: Kútvölgyi Mihály
Kiadó: Timp Kiadó (2010)
Jó fél évszázada - gyerekkoromban - Üllőn a Berkes utcában még csépeltek a gazdáknál. Pajtásaimmal ott...

Szerző: Sebestyén Szilvia
Kiadó: Kossuth Kiadó (2014)
A makrobiotika az ősi keleti filozófia bölcsességein alapuló életmód és táplálkozási rendszer, amely a...

Szerkesztő: Móza Katalin
Kiadó: Írisz 2003 Kiadó (2004)
Családi étlapunk mindennapos segítség az egészséges, tápláló, de nem hizlaló ételek elkészítéséhez.

Szerzők: Kútvölgyi Mihály, Csizmadia András, Nyers Csaba
Kiadó: Timp Kiadó (2002)
A búzából, tönkölybúzából, árpából, rozsból, hajdinából, zabból, rizsből, kölesből, kukoricából...

Szerző: K. Kishonti Betti
Kiadó: Könyvműhely (2011)
Ebben a szakácskönyvben a Paleolit diéta során használható receptek találhatók. Az Előszó témája a...