Ivólevek házilag

És néhány szó a korszerű táplálkozásról

Ivólevek házilag  
Ivólevek házilag
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Aranyhal Kiadó
Kiadás éve: 2004
Oldalszám: 87
ISBN: 963-9394-43-2
A korszerű táplálkozáshoz nélkülözhetetlenek az ivólevek. Érdemes tehát otthon, házilag előállítani a kiskert terméséből vagy akciókon olcsóbban vett zöldségekből, gyümölcsökből a civilizációs betegségek természetes gyógyszereit. E könyvecske számos gyümölcs- és zöldségalapú ivólé, gyógyturmix, egészséges üdítőital készítéséhez és fogyasztásához ad tanácsokat.
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Gondolatok a korszerű táplálkozásról

7

Az egészség titka

7

A zöldség és gyümölcs dicsérete

11

A változatosság gyönyörködtet

14

Ivólevek házilag

23

Üvegbe gyűjtött napsugár

23

Rostos ivólé tartósítása hőkezeléssel
27
Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak
29
Rostos ivólé tartósítása gyorsfagyasztással
30
Rostos ivólé friss fogyasztásra
32

Mit, miből, hogyan?

33

Gyógyító italok (Koronczai Magdolna)

72

Csalántea alapú ivólevek
73
Variációk csipkebogyóteára
77
Illatos italok
78

Tárgymutató

84


Kinyit
ételfotó