Horgászok és vadászok szakácskönyve

Horgászok és vadászok szakácskönyve  
Horgászok és vadászok szakácskönyve
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Táncsics Kiadó
Kiadás éve: 1979
Oldalszám: 327
ISBN: 963-320-896-3
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

3

A táplálkozásról és a táplálóanyagokról

5

A hal- és vadételek készítésénél használt élelmiszerekről

11

Halakról, felhasználásuk előkészítéséről

18

A vadhúsok osztályozása

81

Erdei gombák

243

Különleges ételek

270

Erdei gyümölcsök

281

Köretek halakhoz, vadhúsfélékhez

291

Mártások készítése halakhoz, vadhúsfélékhez

312


Kinyit
ételfotó