Hogyan készítsünk jó fagylaltot?

Hogyan készítsünk jó fagylaltot?  
Hogyan készítsünk jó fagylaltot?
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Magánkiadás
Kiadás éve: 1983
Oldalszám: 80
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Előszó

5

Bevezető

7

A fagylalt története

7

Tudnivalók a fagylaltról

9

A fagylalt készítésének technológiai rendszerei

11

Fagylalt készítése főzéssel

14

A felhasználásra kerülő nyersanyagok és azok előkészítése

14

Összemérés

18

Főzés, hőkezelés

18

Szűrés

19

Egyneműsítés (homogenizálás)

19

Előhűtés

20

Pihentetés

20

Fagyasztás

21

Tárolás (utánfagyasztás)

26

Fagylalt készítése fagylaltporból

27

A fagylaltpor tárolása (raktározása)

27

Összemérés és bekeverés

28

Pihentetés

29

Fagyasztás

30

Fagylalt készítése stabilizált fagylaltsűrítményből

31

Tárolás

31

Összemérés, bekeverés

31

Fagyasztás

32

Fagylalt készítése konzervfagylaltból

33

Tárolás

33

Fagyasztás

34

Parfé készítése

35

Fagylalt-receptek, különlegességek

38

Irodalomjegyzék

60

Függelékek

61


Kinyit
könyvek