Házi cukrászat

Házi cukrászat  
Házi cukrászat
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Novum Kiadó
Kiadás éve: 2002
Oldalszám: 237
ISBN: 963-9334-22-7
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Alapreceptek és fontos tudnivalók

Élesztős tészták

9

Kevert tészták

11

Leveles tészták

12

Omlós tészták

16

Égetett tészták

17

Olajban sült tészták

18

Rétestészta

19

Piskótatészták

19

Habcsókok

21

Formázás, tekerés, fonás

21

Gyakorlati tanácsok

24

Ha vendégek jönnek

Kedvelt gyümölcsös készítmények

26

Finom sütemények kávé mellé

34

Vasárnapi torták

44

Nyalánkságok

56

Ötórai teához

72

Sör- és borkorcsolya

80

Vendégváró falatok

Rágcsálnivalók

86

Laktató finomság

88

Variációk pizzára

90

Családi ünnepekre

Gyerekzsúrra

94

Az ünnep elmaradhatatlan kelléke

98

Esküvői torta

100

Hagyományőrző sütemények

Kedvelt harmadik fogás

102

Pástétomok és pástétomos gyűrűk

104

Különleges desszertek

106

Karácsonyi sütemények

Novembertől: karácsonyi előkészületek

112

Süteményben megtestesülő gyermekálmok

116

Sütemények ajándékba

118

Ünnepi aprósütemények

124

Kedvelt karácsonyi aprósütemény

132

Különlegességek karácsonyra

142

Ünnepi édesség

148

Szilveszteri sütemények

Szilveszterre

154

Újévi sütemények

158

Húsvéti meglepetés

Húsvéti figurák

160

Húsvéti kenyér

162

Húsvéti specialitások

164

Teljes kiőrlésű lisztből készült sütemények

Egészségvédő sütemények

168

Kenyerek és zsemlék

Édes kenyerek

170

Rusztikus veknik

171

Zsemle, perec, kifli

177

Nagymami receptjei

Ősrégi receptek

182

A legjobb hétköznapi sütemények

188

Teadélutánra

194

Nosztalgiatorták

200

Hasznos tudnivalók

Finom díszítések

217

Tűzhelyek és tepsik

218

Cukrászati alapanyagok A-tól Z-ig

220

Cukrászati lexikon

223

Sütemény tárolása

227

Sütemények lefagyasztása

227

Lapozó

Sütemények csoportosítása

233

Recept- és tárgymutató

236


Kinyit
szótár