Házi befőzés, tartósítás

Gyümölcsbefőttek, főzelékkonzervek, savanyúságok, ivólevek, mélyhűtött élelmiszerek, kandírozott és aszalt gyümölcsök, szárított zöldségek és fűszernövények

Házi befőzés, tartósítás  
Házi befőzés, tartósítás
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 1995
Oldalszám: 215
ISBN: 963-093-784-0
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető
Előkészületek a befőzéshez
Befőttek

Főzés nélkül
Befőttek szirup nélkül
Befőttek szirupban
Befőttek cukor nélkül
Gyümölcsízek, lekvárok
Dzsemek
Zselék, kocsonyák, sajtok
Marmaládé
Serbet
Gyümölcslevek
Gyümölcsszörpök
Gyümölcsborok
Gyógyborok
Gyümölcspálinka és likőrök
Gyümölcsecetek
Savanyúságok
Zöldségfélék és főzelékkonzervek
Mártások, ízesítők
Ivólevek házilag

Üvegbe gyűjtött napsugár
A rostos ivólé tartósítása hőkezeléssel
Cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak
Rostos ivólé tartósítása gyorsfagyasztással
Rostos ivólé friss fogyasztásra
Mit, miből, hogyan?
Néhány szó a fagyasztásról
A jó pap is holtig tanul
Gyorsfagyasztás és tárolás

A gyorsfagyasztott készételek felengedése
Táblázatok


Kinyit
bevásárlólista