Halak

Ízletesen és egészségesen

Halak  
Halak
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Grafo Kiadó
Kiadás éve: 1997
Oldalszám: 125
ISBN: 963-8280-43-3
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Tanácsadó

4

Közönséges tőkehal ropogós bundában

8

Burgonyafánk lazaccal

10

Ráksaláta mezeisóska-mártásban

11

Ecetben eltett sült hering

12

Posírozott óriás laposhal póréhagymával

12

Csőben sült hering

15

Hering zöldbabbal és burgonyával

15

Sült nyelvhal

16

Halkrém

17

Tarka halbatyu "Hokaido"

18

Kaporral eltett hering

20

Porosz halas egytálétel

20

Lotte sáfránymártásban kucsmagombával

21

Lazacfilé tejszínmártással

22

Tőkehal fokhagymamártásban

23

Paradicsomos tonhalsaláta

24

Halroládok póréhagymán

26

Angolna zöldmártással

27

Csőben sült halfilé currys rizzsel

28

Pisztráng rozmaringmártásban

29

Füstölt heringes omlett

30

Hagymás heringfilé csőben sütve

31

Szardella olajban kisütve

31

Saláta a tenger gyümölcseiből

32

Marinírozott pisztráng mezei sóskával és tejszínes lazacmártással

34

Lazacrolád pikáns mártásban

36

Óriás laposhal fűszeres vajban sütve

37

Grillben sült makrélafilé

37

Sima lepényhal szalonnával

38

Tőkehalfilé csőben sütve

40

Világos halleves

41

Makréla sajtmártásban

41

Vargányával töltött fűszeres pisztráng

42

Kagyló francia módra

43

Lazacfilé ázsiai módra

44

Tintahalsaláta

44

Aranymakréla paradicsommal

46

Lazac mustármártásban

47

Pisztráng szalonnaköntösben

47

Zöldséges tészta szivárványos pisztránggal

48

Marinírozott rák cukkinivel

50

Badeni csuka

50

Halfelfújt sajttal

51

Kék pisztráng tejszínes tormával

52

Göngyölt pisztráng Sherry-zselében

52

Lazacfilé fokhagymakrémmel

54

Fogasfilé mákmártásban

55

Halfilé póréhagymába csomagolva

56

Tonhal paradicsommártásban

56

"Atlantic" halrudak

58

Tésztában sült halfilé

59

Angolna nyárson, gombával

60

Füstölt hal leveles tésztában

62

Vörössügér ananásszal

62

Hering tejfölös mártásban

64

Pisztráng molnárné módra

64

Rombuszhal édesköménnyel

65

Pisztrángtekercsek zöldégmártással

66

Lepényhalfilé rákkal

67

Szicíliai szardínia

67

Aranysügér gyömbérrel

68

Tonhalszeletek udvarmester módra

68

Petrezselymes halfilé csőben sütve

70

Marinírozott tőkehal velencei módra

71

Szardíniás bagett

72

Pisztrángkocsonya tejszínes tormakrémmel

72

Heringfilé currys tejszínnel

73

Compó mustármártásban

74

Tőkehalfilé paprikában

76

Hagymás lazacfilé

77

Csuka zöldségágyban

77

Makrélás omlett

78

Töltött fogas

78

Marinírozott heringfalatok

79

Szkampó nyárson kapros vajjal

80

Tormás zöldséges hering

82

Bundázott sügérfilé

83

Lazacos croissant

83

Tormával marinírozott lepényhal

84

Halfelfújt zöldségekkel

86

Rák fokhagymás vajban

87

Tarka halsaláta

87

Lepényhal ropogós tésztában

88

Kéken párolt ponyt

89

Halbecsinált

90

Póréhagymába göngyölt makréla

90

Foltos tőkehal metélőhagymás mustáros mártással

92

Rombuszhal fűszeres vajjal

94

Sügérfilé tejszínes paradicsommártással

94

Rakott lazacfilé

95

Lazacfilé mezei sóskával

96

Párolt tőkehalszeletek

96

Sült halfilé zsályával

98

Közönséges tőkehal vajmártásban

100

Ponty lengyel módra

100

Halgulyás

102

Tőkehal savanyú káposztán

103

Csőben sült rákok

104

Heringfilé almával

104

Különleges halpástétom

106

Nyelvhalfilé csőben sütve

108

Firenzei pisztráng

108

Hering tejszínes túróval

109

Töltött lepényhaltekercs mandulás parajjal

110

Tintahal almamártással és tört burgonyával

112

Tőkehal kapormártásban

114


Kinyit
van itthon