Hal- és vadételek

Halat, s vadat

Hal- és vadételek  
Hal- és vadételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerzők: ,
Kiadó: Könyvkuckó Kiadó
Kiadás éve: 1999
Oldalszám: 159
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Halételek

Angolnapörkölt

8

Balatoni fogasfilé hollandi mártással

8

Balatoni süllőfilé Hungária módra

9

Béka kétféleképpen

10

Briósban sült halpástétom

12

Bundázott hal

14

Busavagdalt

15

Busa reform módra

15

Chevice

16

Chilis rák

17

Csukapörkölt

18

Dinnyés ráksaláta

19

Diós-majonézes halkoktél

19

Dióval töltött csuka

20

Dorozsmai ponty

21

Dunai halak roston

22

Édes-savanyú tintahal

23

Fagyasztott rák felhasználása

24

Fogas remoulade mártással

25

Fogasszelet bakonyi módra

25

Fogas vörösbormártással

26

Fokhagymás busa

28

Fóliában sült törpeharcsa

29

Füstölt lazac tejszínes tormával

29

Halászlé

30

Halászlé korhely módra

32

Halfilé szezámmagos bundában

33

Halgombócleves

33

Hallabda leves

34

Hallabdák Tamás módjára

35

Harcsa székelyesen

36

Hering három pácban

37

Hideg haltrió

38

Hideg töltött pisztráng kétféleképpen

40

Homár elkészítése

42

Indiai sült hal

44

Jóféle fogastekercs tartármártással

45

Kagyló vinaigrette-mártással

46

Kaviár

47

Kaviáros palacsinta

48

Kecsegepörkölt

48

Keszeg sütve

49

Kocsonyázott angolna

50

Krevett cukkiniköpenyben sütve

51

Lazacburger

52

Lazac-sajt

52

Lazactatár

53

Majonézes halsaláta

54

Majonézes hecksaláta

54

Majonézes ráksaláta

55

Mandulás harcsa

56

Marinált kagylósaláta

56

Marinált ponty

57

Olívás töltött hal paradicsommártásban

58

Ormánsági haltepertő

59

Palóc halsaláta

60

Paradicsomos halsaláta

60

Parajos töltött csuka

61

Pácolt heck nyárson

63

Pisztrán Szalajka módra

64

Pontykocsonya

65

Rácponty

66

Rácponty másképpen

68

Ráktorta

69

Rántott hering

69

Rántott pontyderék majonézes burgonyával

70

Roston sült busa

71

Sajttal töltött heck

72

Sáfrányos, citromos halfilé

73

Süllőfilé molnárné módra

74

Süllő vagy fogas egészben sütve

74

Szálkamentes ponty

75

Szilásváradi pisztráng

76

Vincellér módra

77

Tárkonyos halleves

78

Tejfölös harcsa diszkoszban sütve

79

Tejfölös-kukoricás tengeri hal

81

Tenger gyümölcsei saláta

82

Tengeri halfilé furmint mártással

83

Tengerihal-leves

84

Tok tartármártással

85

Tonhalas paradicsom

86

Tonhalas spagetti

87

Tőkehalas padlizsán

88

Túrós heringtekercs

88

Vörösboros hering

89

Vörösboros ponty

90

Zöldborsós halgaluskaleves

91

Zöldborsós halragu

92

Zöldfűszeres tőkehalfilé

93

Vadételek

Cseresznyés vadkacsa

96

Fácánerőleves húsgaluskával

97

Fácán és fürj gyümölcsökkel

98

Fácánerőleves Károlyi Mihály módra

100

Fácánleves

101

Fácánmell roston, aszalt szilvával töltve

102

Fácán rablóhús

103

Fácánropogós narancsos majonézzel

104

Fácán vincellér módra

105

Fokhagymás szarvastokány

106

Fürjek szalonnaköpenyben sütve

107

Fürjtojáskrémmel töltött sonkatekercs

108

Füstölt fürjtojásfalatok

109

Gemenci őzgerinc hidegen, vörösboros körtével

110

Gyümölcsös fürjtojássaláta

111

Kelben párolt fácánmell

112

Kemencében sült őzfilé erdei gombákkal

113

Kocsonyázott szarvaspástétom

114

Kőtálban párolt vaddisznópástétom haladóknak (terrine)

116

Kukoricás őzragu

118

Lencseleves fácánnal

118

Mézes-narancsos fácánmell

119

Mustáros őzpörkölt

120

Mustáros őztokány

121

Őz-carpacció

122

Őzcsukló befőttel

122

Őzfilé vadász módra

123

Őzgerinc alufóliában sütve

124

Pirított vaddisznómáj

125

Rántott vaddisznómáj

126

Rostélyon sült fürjek

126

Styriai fácán

127

Szarvasborda fűszeres barackmártással

128

Szarvascomb vadasan

129

Szarvasgulyás

130

Szarvasragu nagyvadász módra

131

Tárkonyos vadraguleves zsemlében

132

Tejföldben sült fácánmell

133

Tésztában sült fürjek

134

Töltött szarvasfilé ínyenc módra

135

Töltött vadkacsamell

136

Tűzdelt fácán gödöllői módra

137

Tűzdelt fácán Hegyalja módra

138

Tűzdelt fácán Ritz módra

139

Tűzdelt őzfilé Cumberland-mártással

141

Vadászmester krémlevese

141

Vadászpalacsinta Hubertus mártással

143

Vaddisznó székelyesen

144

Vadhússal töltött uborka

145

Vadnyúl krémmártással

146

Vadnyúlpaprikás

147

Vadnyúlpástétom

148

Vörösboros-zöldséges őzpörkölt

150

Vörösboros szarvascomb

151


Kinyit
tippek, fortélyok