Egytálételek

Egytálételek  
Egytálételek
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Népszava Kiadó
Kiadás éve: 1986
Oldalszám: 187
ISBN: 963-322-339-3
A gyorsan készíthető, kevés munkát igénylő, kellő tápanyagot tartalmazó egytálételek készítése nemcsak a víkendezéskor, a kempingezéskor célszerű. A családi otthon jól felszerelt konyhájában is segítik a háziasszonyt, kímélik idejét, és ezzel együtt teljes mértékben kínálják a terített asztal örömeit.Az egytálétel-készítés egyetlen parancsolata: tápláló, jóízű legyen, mert az nem ellenkezik az egytálétel jellegével, ha még egy tállal kérünk belőle. - Lontai Egon mesterszakács
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Levesek, levesbetétek

11

Levesek

11

Levesbetétek

38

Szárnyasokból készült ételek

43

Halakból készült ételek

67

Birkahúsból készült ételek

85

Sertéshúsból készült ételek

93

Marhahúsból készült ételek

116

Nyúlhúsból készült ételek

138

Őz-, szarvas- és vaddisznóhúsból készült ételek

142

Gombából készült ételek

152

Burgonyás, zöldséges, tésztás ételek

158

Tojással készült ételek

167

Köretek

172

Saláták

177


Kinyit
van itthon