Görög konyha

Görög konyha  
Görög konyha
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó
Kiadás éve: 2005
Oldalszám: 62
ISBN: 963-9555-34-7
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Articsókás, olívás és oregánás marha

4

Ánizskapros-cukkinis falatok

7

Baklava

9

Birsalmás sertésszelet

10

Bundás apróhal

12

Citromos-joghurtos gríztorta

14

Csicseriborsós, sült paradicsomos fokhagymaleves

17

Csirke kebab citromos-joghurtos mártással

18

Csirkemájas, tobozdiós, mazsolás rizottó

20

Csőben sült hal (psari plaki)

22

Görög bárány kebab

25

Görög csibefasírt paradicsomszószban

26

Görög fasírt (kefta)

28

Görög rumos mogyorótorta

31

Görög saláta

33

Hideg joghurtleves

35

Kardhal kebab paradicsommártással

37

Mandulás morzsa

39

Pastitcio (lasagna)

40

Pácolt bárány kebab pitával, salátával és joghurtos mártással (arni souvlakia)

42

Sajtos háromszög (triopetes)

45

Serpenyőben sült citromos tintahal

47

Spenótos garnéla

48

Sült datolya almával

50

Sült kecskesajt-saláta

52

Sült nyúl olívaolajjal és hagymával

55

Sült töltött csirke (kota yemista)

57

Töltött szőlőlevelek (dolmades)

59

Tzatiziki Sült padlizsános-fokhagymás mártás

60

Vegyesbab- és zöldségleves

62


Kinyit
vegetáriánus ételek