Termesztett gombák

A legjobb receptek - vásárlási tanácsok

Termesztett gombák  
Termesztett gombák
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Szerző:
Kiadó: Officina Nova Kiadó
Kiadás éve: 1989
Oldalszám: 79
ISBN: 9637836624
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

A gomba

Sampinyon (vargánya)

7

Laskagomba

8

Si-take gomba

9

Mi mindent lehet gombából készíteni

9

A gomba egészséges

11

Így készítsük elő a gombákat

13

Receptek

A gombák

15

Gombalevesek és szószok

27

Gomba más zöldségekkel

37

Gomba tésztával, rizzsel és gabonával

49

Gomba tojássa, tejszínnel és sajttal

59

Gombából, halból és húsból készült ételek

67

Tárgymutató

80


Kinyit
ételfotó