Gesztenyéskönyv

A levestől a süteményig

Gesztenyéskönyv  
Gesztenyéskönyv
Értékeld elsőként!
1 2 3 4 5
Kiadó: K.u.K. Kiadó
Oldalszám: 47
ISBN: 963-938-410-0
Hozzászólás beküldése: Bejelentkezés vagy regisztráció

Tartalomjegyzék

Bevezető

4

Levesek

Erdőszéli szarvasleves gesztenyével

6

Bableves gesztenyével

8

Gesztenyekrémleves (gyors)

10

Előételek

Ananászos gesztenye koktél

12

Gesztenyés töltött tojás

13

Gesztenyés gombafasírt

16

Házi szélesmetélt vargányagomba mártással, pirított gesztenyével

18

Pirított vargányagomba gesztenyével

19

Gesztenyés tészta könnyű bazsalikommártással

20

Rák articsókával és gesztenyés-gyömbéres mártással

22

Hal- és húsételek

Naphalfilé gesztenyelisztben ropogósra sütve

24

Baconban sült gyöngytyúk (vagy csirke) mell gesztenyés kelkáposztával

25

Töltött jérce gesztenyével

26

Gesztenyefelfújt rostonsült libamájjal, Tokaji mártással

28

Tepsiben sült gesztenyés pulyka

29

Gesztenyével resztelt kacsamáj

30

Gesztenyében sült borjúérmék

31

Sertés copf zelleres gesztenyével

32

Köretek

Gesztenye duches

34

Gesztenyés tócsni

35

Gesztenyés gombóc áfonyával

36

Édességek

Gesztenyés bejgli

38

Gesztenyeparfé

39

Márványos gesztenyeszelet

40

Palugyai torta

41

Maróni alagút

42

Jegecelt gesztenyés-kávés csokoládéparfé

44

Gesztenyés hajócska

45

Királyi gesztenyetorta

46

Ircsi néni gesztenyés pohárkréme

47


Kinyit
recept beküldése