Frissen fagyasztva
Kiadó: Kossuth Kiadó
Kiadás éve: 1992
Oldalszám: 118
ISBN: 963-09-3559-7
Kapcsolódó receptek
Kapcsolódó könyvek

Szerzők: Pavlowitch, Annie, Pavlowitch, Anna
Kiadó: Alexandra Kiadó (2007)
A kötet több mint 50 mesébe illő és könnyen elkészíthető receptet tartalmaz. A legízletesebb és...

Szerzők: Balyó Mária, Pelle Józsefné
Kiadó: MRT-Minerva (1973)
A világszerte joggal híres magyar konyháról - itthon, magunk között - megállapíthatjuk, hogy hagyományos...

Szerző: Wright, Jeni
Kiadó: Alexandra Kiadó (2006)
Ezeket a gyorsan és egyszerűen elkészíthető recepteket úgy válogatták össze, hogy még azoknak se kelljen...

Kiadó: Vince Kiadó (2011)
A görög konyhaművészet éppen olyan, mint maga az ország: nyugodt, könnyed, társaságkedvelő és ragyogó. Az...

Szerző: Boutenko, Victoria
Kiadó: Bioenergetic Kiadó (2011)
A kötet rávilágít, a sütés és a főzés emberi találmány, amelynek elsősorban kulturális és...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2002)
A mindennapok egyhangú ritmusát szívhez szólóan színesítik a családi, közösségi ünnepeink, a hagyományos...

Szerkesztők: Akantisz Gézáné, Dr. Sárkány Pál, Lelkes Lajos, Siklós Olga
Kiadó: Mezőgazdasági Kiadó (1978)

Szerzők: Bardi, Carla, Gioffré, Rosalba, Thompson, Mollie, Vignozzi, Sarah
Kiadó: Kossuth Kiadó (2007)
A több mint 600 receptet tartalmazó, könnyen kézbe fogható, kihajtható vaskos kis szakácskönyv a nagy sikerű...

Szerző: Eisenstock Ildikó
Kiadó: Cser Kiadó (2010)
A befőzés nem boszorkányság, vagy ráérő nagymamáknak való unalmas, hosszadalmas feladat, hanem szép és...

Szerzők: Halmos Mónika, Korpádi Péter
Kiadó: Pannon Literatúra Kiadó (2007)
A változatos étkezéshez sok ötlet kell. Hétfő, kedd, szerda... telnek a napok, és sokszor gondban vagyunk, mi...

Szerző: Gergelyné Varga Edit
Kiadó: Kossuth Kiadó (1989)
E füzetben ötven egytálétel receptjét közlöm. Nem hagytam ki a magyar konyha közismert egytálételeit sem,...

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2007)
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Szerző: Bártfai László
Kiadó: Holló és Társa Kiadó (2009)
A témánként 155 receptet kínáló sorozatunkban többnyire nem túl bonyolult, bárki által könnyen...

Szerző: Oliver, Jamie
Kiadó: Park Kiadó (2004)
Jamie Olivernek, Anglia szakácskedvencének első, magyarul megjelent könyvével beköltöznek konyhánkba a The...

Szerző: Halmos Mónika
Kiadó: Food Time Kiadó (2002)
„Vissza a természethez!" - ez lehetne a jelszavunk, ha azt szeretnénk, hogy táplálékaink a legtökéletesebben...

Szerkesztő: Bihari Krisztina
Kiadó: IMP AB/Mester Kiadó (0)
Szembetűnő, mennyire étvágygerjesztők a kártyákon található ételek - az ember rögtön kedvet kap az...

Szerkesztő: Lenkei Júlia
Kiadó: Vince Kiadó (2000)
E gyűjtemény új szerepben mutatja be a rizst: többé korántsem az a semleges ízű köret, mint amilyennek...

Szerzők: Hemző Károly, Lajos Mari
Kiadó: Corvina Kiadó (1996)
Az egytálétel különös műfaj, amolyan minek nevezzelek? Aszerint, hogy melyik összetevő hangsúlyosabb benne,...